![]() |
Ölüm Aşkimin Adi Olsun.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Aşkimin Adi Olsun....Ruhum susamış suya ![]() ![]() ![]() Kalbim özler seni Gözlerimi senin sevdiğin şeylere çevirdim, Kulaklarımı seni çağıranın ülkesine bıraktım ![]() Ve susan bir toprak gibi bitkin kaldım ![]() Biliyorum, çünkü senin sevgin yasamdan iyidir, Senin isimlerin lezzetidir dilimin, Kalbimi senin yoluna koydum ![]() Ve ellerimi senin dergahına açtım ![]() Bundan sonra da sana gelecek, senden bekleyeceğim ![]() Böylece ruhum doyacak, kalbim vuslatını bulacak ![]() Çünkü elimde, dilimde ve kalbimde senin övgün olacak ![]() Seni zikrettiğim zaman, evrenin de zikrini duyuyorum ![]() Görüyorum ki yalan değilim ![]() Seni bizimle birlikte söyler alem, hem her anında ![]() Senin meleklerindir dualarımıza amin katan ![]() Ne güzel bir arzuyla ve rahmetin kokusuyla yağar yağmurlar, Sanki senin adini çağlar ![]() Güneş ve ay, senin nurundan almış nasibini ![]() Güneş senin sevginden böyle ateş, ay böylesine mahzun ![]() Yıldızlardır seni müjdelerken göz kırpan ![]() Irmaklar senin hasretinden böyle çağlar, Deniz bu ayrılıktan deli, böyle dalgalı ![]() ![]() ![]() Ve hüzünlü hep ağlamaklı ![]() ![]() ![]() Kuşların ümidi sen, Bitkilerin neşesi, çiçeklerin rengi sen ![]() ![]() ![]() Ve insanların hiç bitmeyen duası sen! Müminlerin kalbi sen! Rahim sen! Sen, sonsuz aydınlıksın ![]() Kalplerimizin hiç batmayan güneşisin ![]() tüm varlığımla senin yolundayım ![]() Tüm kalbimle arıyorum seni ![]() Ne zaman sesleneceksin bana? Günahlarımın ve isyanlarımın karanlığından mi uzaklığın? Ama sen, sen ey Rabbim! Adaletinle değil, merhametinle gel bana ![]() Tüm güzel sözlerimizi ve söyleşilerimizi katına kabul et ![]() Dostluğunu verdiğin insanlar, gücümüz olsun ![]() Bizi onların yoluna kat ![]() İman, sevgi ve gözyaşının duygusunu canlandır Ve bu birlikle yeşert kalplerimizdeki ümidi ve neşeyi Şeytanın hilelerinden uzak eyle, Meleklerin hafifliğine kat bedenlerimizi ![]() Yıpranmış hislerimizin mabedinden yalvarırız sana ![]() Sonsuz rahmetinle yaralarımızı kapat ![]() Karanlıkları indirmiş olsak da biz senin beldelerine, Nolur yalnız bırakma bizi ![]() Yalvarırım bizi bir an olsun bize terk etme ![]() Sevgin içimizde hep uyanık kalsın! Ve biz daima seninle yaşayalım, seninle ebedi olalım! Sevgiden öte bu Rabbim, Sana AŞIĞIM ![]() Sen beni, kendine dost seçinceye kadar yaşat ![]() Ve aşkınla yandığım bir anda canımı al, Ki, ÖLÜM “AŞKIMIN ADI”olsun! Amin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|