Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rabbim, sev

Rabbim Beni Bir Sen Sev...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rabbim Beni Bir Sen Sev...

Kasap sevdiği postu yerden yere vurur/muşş

Çok bekletmedim umarım Hazırım dostum, hadi çıkalım Sevgisinden istifa ettiğimiz gönüller çıktığımızı duymasın, sessiz olalım

"Hazır ol" denildiğinde hazır ola durdum ben"Rahat" emri fısıldanıyor bir yerlerden Rahat bırak dostum Aslında ben kasabın o çok sevdiği ver her vuruşunun "seviyorum seni" dediği postum Çok sevildim, yerden yere vuruldum O kadar sevildim ki, sanırım biraz yoruldum Sevilmemeye hazırım, rahat olsam diyorum

Rahat olun, ben kimseyi sevmiyorum

Yerden yere fırlatıp atılan sevgi gösterileri benim kitabımda yer almaz Ruhum olsa da biraz haylaz, saçma sapan sevgi gösterilerine bulaşmaz

Sevmek dostu yerden yere vurmaksa beni sevmeyin dostum

Rahat olun, ben de sizi sevmiyorum

Sevilmemeye "hazır" ola durdum

"Rahat" bırak beni dostum

Post olmaktan istifa ettim, sevilmekten ayrılıyorum

Rabbim ben bir seni, bir senin sevdiğini, bir de senin bana sevdirdiğini seviyorum

Adı "sevmek" konulan saçmalıklardan istifa ettim Rabbim, sana sığınıyorum

Rabbim beni bir sen sev

Sen sevdiğini yerden yere vurmazsın

Vurmazsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com