![]() |
::::::Vakti Geçince:::::: |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
::::::Vakti Geçince::::::Sana ilk bestem İlk çığlıklarımdı dünyaya gelince ![]() ![]() ![]() Elbet ağlayacaktım, bedenindeki misafirliğim bitince ![]() ![]() ![]() Tek bedende çift canken, Umutların en seçkinlerini, Ümitlerin en yediverenini, Hayallerin sevgiyle göğe erenini, Sunmuştun karınca kaderince ![]() ![]() ![]() Sana ilk güftem, Yarım yamalak da olsa “an-ne” lerdi kendi dilimce ![]() ![]() ![]() Elbet söyleyecektim senin ben, benin sen olduğunu dillenince ![]() ![]() ![]() Ellerin göğe yönelmişken, Geleceğimin yol haritasını, Açamayacağım kapıların parolasını, Yaşamların en temizini, en hasını, Arzulamıştın nefesince… Sana ilk şarkım, Çıkardığım anlamsız, melodik seslerdi ince ince ![]() ![]() ![]() Elbet seslenecektim, gözlerindeki baharı görünce ![]() ![]() ![]() Az mı beklemiştim cevap vermeyi, Sadece kıpırtılarla hissettiğinde, Tekmelerimle rahatsız ettiğimde, Mide bulantılarında bile, Özenle seçtiğin o güzel sözlere, zamanı gelince ![]() Sana hep bir ilkti belki yaşattıklarım ![]() Bahçene ektiğin tohumun yeşerdiğini gördün kimi gün, Bazen de kendiliğinden büyüyen dikenleriydim kaktüsün ![]() ![]() ![]() Bazen yağmur olup yağdım gönlüne; Sevinçlerin en doğurgan dönemlerini yaşadı ![]() ![]() ![]() Bazen kar olup kondum saçının teline ![]() ![]() ![]() Ömrünü törpüledim ![]() ![]() ![]() Sabrını pörpüledim ![]() ![]() ![]() Fırçamla karalamalar yaptım gözlerinin çevresine ![]() ![]() ![]() Sana ilk ağıtım, Belki de bu mısralar olacak ardından, sen gidince ![]() ![]() ![]() Elbet ağlayacaktım, bir türlü söyleyemediklerim aklıma gelince ![]() ![]() ![]() Daha çok fırsat yaratıp yanına gelebilirdim ![]() ![]() ![]() Ben çocukken çalıştığın için sarılamadıklarımı telafi edebilirdim ![]() ![]() ![]() Daha çok arayıp telefonun ucundaki seni mutlu edebilirdim ![]() ![]() ![]() Bana verdiğin her şey için teşekkür edebilirdim ![]() ![]() ![]() Nasıl? ! ![]() ![]() Şimdi nasıl inlemeyeyim vakti geçince? ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : ::::::Vakti Geçince:::::: |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : ::::::Vakti Geçince::::::Çok güzel bir şiir cnm emeğine sağlık! ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : ::::::Vakti Geçince:::::: |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ::::::Vakti Geçince::::::Teşekkürler bitanesi okuyan gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
|