![]() |
Ben Seni Aramak Ve Bulmak İçin Düştüm Yollara... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Aramak Ve Bulmak İçin Düştüm Yollara...Ben seni aramak ve bulmak için düştüm yollara… “Aramakla bulunmaz…”diyen söze aldanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar yol yürüsem önüm kapı ardım kapıydı… Seslenişim sanaydı bu yüzden: “Aç kapını ben geldim!” diye… Seni bulduğum bildiğim her yerde her nesnede rengin vardı kokun sesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başı dumanlı dağlara düşüyor yolum denize koşan sulara… Toprakla buluşan yağmura… Açan çiçeğe uçan kelebeğe… Seni soruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu dert ile kime yanayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyleyse tut ellerimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dağlar aşıyorum kartallarla söyleşiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte gecenin elbisesi… Kumaşı senden işte gece sefaları açıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pervane kesiliyorum ışığında… Görüyor ve biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer ki hep sendeymişim seninleymişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabul buyurur musun? |
![]() |
![]() |
|