![]() |
Rabbimiz Buyurdu Ki; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimiz Buyurdu Ki;Rabbimiz buyurdu ki; بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Size kendi içinizden öyle bir peygamber geldi ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona ağır gelir ![]() ![]() Tevbe Sûresi, 9:128 |
![]() |
![]() |
![]() |
Rabbimiz Buyurdu Ki; |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimiz Buyurdu Ki;Rasûlullah (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dualarda da görüldüğü gibi bunca eza ve cefaya rağmen beddua etmemiş Cebrail (a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rabbimiz Buyurdu Ki; |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimiz Buyurdu Ki;Rabbimiz buyurdu ki; بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم: Bana dua edin size cevap vereyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rabbimiz Buyurdu Ki; |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimiz Buyurdu Ki;Yüce Allah buyuruyor ; بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم ''haseneler günahı giderir ![]() demekki haseneler ibadetler sevaplar ne yapıyor günahı gideriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak;ahmet tomor hocaefendi |
![]() |
![]() |
![]() |
Rabbimiz Buyurdu Ki; |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabbimiz Buyurdu Ki;Yüce Allah buyuruyor ; بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيمBenim için birbirini sevenlere,benim için toplananlara,benim için birbirini ziyaret edenlere ve benim için iyilik yapanlara muhabbetim vacip oldu'' (hadis-i kutsi riyazü's-salihin) |
![]() |
![]() |
|