![]() |
Yüreğim Yalnızca Sana Dır... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Yalnızca Sana Dır...Sıkışıp kaldığım şu hengameden sıyrılmam için tebessümüne muhtacım ![]() ![]() ![]() ben daha yokluğunla baş edemezken üstüme çullanan bunca acıya bunca başıboşluğa ve anlamsızlığa karşı koyacak gücüm yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benim bilemediğim sensin ![]() ![]() ![]() adını anmadığım anmaya çalıştığım yapamadığım ![]() ![]() ![]() anıma adını düşüremediğim adında anımı bulamadığım ![]() ![]() ![]() YAR dediğim yarama YAR edemediğim ![]() ![]() ![]() bu imkansız kurutur umut tohumlarımı ![]() ![]() yakar yıkar içimi ![]() ![]() ![]() karşı koyamam sensizliğin kalbime hükmetmesine ![]() ![]() ![]() beni sar RABBİM!!! rahmetinle öyle bir sar ki ![]() ![]() ![]() unuttur dağlardan yüce kederimi ![]() ![]() ![]() erit içimdeki firavunu ![]() ![]() ![]() nemrutlarım dize gelsin ![]() ![]() ![]() bıraksın kalbimin peşini ![]() ![]() ![]() iki kaşımın arasında pusuya yatmış bir iblisi kucaklıyorum sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() adını anamadığım dillerim seni göremeyen gözlerim ![]() ![]() ![]() ve seni sevmeye güç yetiremiyen kalbimle sızıyorum her gece duvar diplerine ![]() ![]() ![]() bu keşliğe bu serseriliğe tamah ettirme nefsimi SEVDİĞİM!!! sevdiğim derken yerin dibine girdiğim ![]() ![]() ![]() içinde bunca pisliği barındıran küfür kokulu kalbime adını almaya ar ettiğim ![]() ![]() ![]() aynaya her bakışımda şeytanı görür oldum şah damarımda ![]() ![]() ![]() bilirim SEN ondan daha yakınsın bana ![]() ![]() ![]() BIRAKMA BENİ SEVDİĞİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hadi döndür beni uzaklardan ![]() ![]() ![]() RAHİM esmanın tecellisini bekliyor kalbim ölümüne bir susuzlukla ![]() ![]() ![]() sana açım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ey kalbime hüznünü koyan AŞK ![]() ![]() ![]() AŞKIM!!! YARİM!!! SEVDİĞİM!!! RABBİM!!! kaldır kalbime çöreklenen balçığı ![]() ![]() ![]() kalbime bulanan şu çamuru yırt ![]() ![]() ![]() yüreğim yalnızca SANA dır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|