![]() |
Seni İçimden Terkediyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
Seni İçimden Terkediyorum...binmediğimiz otobüs beklemediğim hiçbi durak kalmadı bu şehirde gittikçe azalıyor hayat neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum sana düşüyorum her sonbahar yollarım çıkmıyor aşkına unuttuğum yağmurların adı saklımda seni içimden terkediyorum susmaktan yoruldum kuşlar ve şarkılar bu şehri terkedeli beri efkar demliyorum gözlerimde yaşlarımı yanağıma varmadan öldürüyorum tam sancağımdan yaralıyorum kendimi alnını yüreğine dayadığım güne bakıp seni içimden terkediyorum ne unutacak kadar nefret ettim ne hatırlıcak kadar sevdim yıkık bi duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum beni hep bulmamak için aradın yanıldın yandığımdın sensizliğe yenilmek sana yenilmekden zor olsada ardında bi sürü belkiler bırakarak seni içimden terkediyorum şimdi içimizde öldürecek bi anı bile bulamayan iki yarım kaldık tamamlayamadık bizi elinden tutmadın yalnızlığımın saçlarımıda uzaklarına gömdüm içimin mavisi senin okyanusundandı al geri veriyorum kilitleri hep yanlış kapılara vurdun devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim sana bensizliği terkediyorum yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin aşk içinde doğmuşsak nereye kaçabilirdi ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin acımı dindiricek olan da ya öldür beni dedim yada git benden içi bulanık bi sevdanın ucunda seni kaybettim aldırmadın aldırmalarıma bi gecede yakıp yarini şafaklara sattın ihanetini külüme basanlar bile utandı yaptığından işte soluk bi ömrün son nefesi benden içimden terkediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seni İçimden Terkediyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seni İçimden Terkediyorum...içimi acıtanda sendin acımı dindiricek olan da ya öldür beni dedim yada git benden içi bulanık bi sevdanın ucunda seni kaybettim aldırmadın aldırmalarıma bi gecede yakıp yarini şafaklara sattın ihanetini külüme basanlar bile utandı yaptığından işte soluk bi ömrün son nefesi benden içimden terkediyorum ![]() ![]() emeğine sağlık canısı güzeldi teşekkürler paylaşım için ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Seni İçimden Terkediyorum...Etkileyici bi şiir
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Seni İçimden Terkediyorum...şarkısıyla beraber olan daha güzel gökhan türkmen'in büyük insan şarkısıyla birlikte seslendirilmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|