Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları:)) |
|
|
#1 |
|
zeynoo
|
Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları:))-gıçını kaldır da biraz zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa -aa o göbek değil ki bebeyimmmmmm o senin gülünnnn ***** -biraz geri dur o tezgahtan ![]() ![]() geri dur çaydanlığa çok yaklaşma- ?? -şimdi yakacaksın göbeğini! o kadar büyük ki ![]() ![]() değdirivericen nihahahah***** -ben dünyaya ilk gelişimde afroditmişim ikincisinde nefertiti en sonda banu alkan olarak geldim ![]() -inşallah bi daha gelmezsin ***** - niye yemek yemiyosun? - 6 kilo fazlam var da bebeğim, onun için ![]() ![]() ![]() - yalnızca göğüslerinde senin 6 kilo fazlan vardır! ![]() ![]() - a-a! çok ayıp bebeğim! çok ayıp bi tanem! ![]() ![]() ***** - ayyy bebeğim herşeyin eskisi gibi olması için daha ne yapmam lazım darlingim? - iki şey; saçmalamayı kes bi de kilo ver ![]() ![]() ![]() ***** mt:$ener $en in hababam sinifindaki hali gibisin ya kim ne derse inaniyorsun ![]() ba:ama bebegim 38 bedenim ben ![]() ![]() ![]() ***** eline mesura yi alan murat tasdemir banu alkan a seslenir ![]() ![]() ![]() -gel de tasmani takiyim bunu hep elimde tutucam bana yakla$ma diye![]() ![]() ![]() ![]() ***** b:daaar liiiingcimmmm mt:efendim geni$ lingcimmm ![]() ![]() ![]() ****** banu elindeki alete pil takamaya cali$maktadir: b: ay bunun pili bitmi$ bik bik ![]() ![]() m: yahu senin pilin bitmi$ be senin! b: pili takmasini bilecen! m: yuva hazir mi yuva? b: hı? m: pilin yuvasi hazir mi? ***** ba: bana başka hangi isim giderdi? mt: kezban ba: senin etrafında çok kezban var bırak ben olmayayım mt: ayaklarını yıka, pis ayaklarını görmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ba: evet etrafın silinmesi lazım ![]() mt: silsene etrafı ya da ayağına terlik giy pis ayaklarını görmek istemiyorum![]() ![]() ![]() ba: sen benim ayaklarıma kurban ol ![]() ***** ba: ben kahvaltımı yatağımda yemek istiyorum hayatım ![]() mt: ![]() ![]() ![]() ba: kahvaltı tepsimi yatağıma getirir misin canım? mt: tepsiyi kafanda bir kırarım, görürsün kahvaltıyı ![]() 25 25
|
|
|
|