Cehennemden Kaçin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehennemden KaçinPeygamberimiz ( s a v) :"Cehennemin bir benzerini görmedim! Kendinden hem kaçıyorlar, hem de kaygısız uyuyorlar Cennet gibisini de görmedim ! Onu hem istiyorlar, hem de uyuyorlar,ibadet yapmıyorlar " " İki büyük şeyi unutmayın:Cenneti ve cehennemi"dedikten sonra o kadar ağladıki, gözlerinden akan yaşlar sakalının iki yanını ıslattı Daha sonra şöyle buyurdu:"Kudret ve iradesiyle yaşadığım Allah'a yemin ederim ki , ahiret hakkında bildiklerimi bilseniz taşraya çıkar, günahlarınızı düşünerek başınıza toprak saçardınız "Kainat yüzü suyu hürmetine yaratılan Habibullah(sav) cenneti ve cehennemi düşünerek gözyaşı döküyor Ya bize ne oluyor ki , bu kadar rahat vaziyette duruyoruz![]() ?"Hiç ölmeyecekmişiz gibi "dünyaya çalışıyoruz, ama "hemen ölecekmiş gibi" ahirete çalışmıyoruz![]() UNUTMAYALIM Kİ, CENNET UCUZ OLMADIĞI GİBİ CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİLDİR ![]() GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR İBADET YAPARAK CENNETİ İSTEYELİM, HARAM ŞEYLERDEN UZAK DURARAK CEHENNEMDE KAÇALIM FAKİRLERE MUHTAÇLARA YARDIM ELİ UZATALIM![]() ALLAH (C C) IN RAHMETİ VE SELAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN
|
|
|
|