|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çeşitli, kerime, kurani, mana, verenlerönemli, yöntemlerle |
![]() |
Kuran-İ Kerime Çeşitli Yöntemlerle Ma'na Verenler[Önemli] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran-İ Kerime Çeşitli Yöntemlerle Ma'na Verenler[Önemli]Forumda Gördümki kendi kafalarına göre bilmeden Kuran-ı Kerime ma'na veren arkadaşlar var bilmeden(cahilce) söylenmiş olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ''Tefsir ilminden haberi olmadan Kuran-ı kerime kendiliğinden ma'na verenler,Cehennemde ateşden kazıklara oturtulacaktır '' deniliyor lütfen Dikkatli olalım bu kişiler cahil,Biat sahibi(sapık),Kafir mason ajanları sizide dinden çıkartmaya sebeb olabilir Ayrıca 2012 Kıyamet günü diyenler Kafirlerdir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran-İ Kerime Çeşitli Yöntemlerle Ma'na Verenler[Önemli]Hay yaşa! Maalesef ki bu ahir zamanın fitnesi dört bir yanda boy gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle kalınız, dua ile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran-İ Kerime Çeşitli Yöntemlerle Ma'na Verenler[Önemli]kurana mana vermek ! Ben bunu REd ediyorum ![]() Ne demek mana vermek Manasız birşeye mana verilir ![]() Manası olan birşeye ise sadece başka mana verilir ![]() ikiside küllüyen yanlıştır ![]() Manayı anlayın sadece kelime tercümesi ve altındaki hikmeti anlamaya yardımcı olacak örneklerden baska birşey söylemeye kalkmak Gercek manayı çiğnemektir ![]() kimse kalkıp kurana mana vermesin ![]() ![]() asıl özünde olan Manasını yani dediğini anlayın yeter bunun için Alimler yolunu takibe devam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran-İ Kerime Çeşitli Yöntemlerle Ma'na Verenler[Önemli]Kaim´isimli üyeden Alıntı kurana mana vermek ! Ben bunu REd ediyorum ![]() Ne demek mana vermek Manasız birşeye mana verilir ![]() Manası olan birşeye ise sadece başka mana verilir ![]() ikiside küllüyen yanlıştır ![]() Manayı anlayın sadece kelime tercümesi ve altındaki hikmeti anlamaya yardımcı olacak örneklerden baska birşey söylemeye kalkmak Gercek manayı çiğnemektir ![]() kimse kalkıp kurana mana vermesin ![]() ![]() asıl özünde olan Manasını yani dediğini anlayın yeter bunun için Alimler yolunu takibe devam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mana derken arapçadan türkçeye çevirilmesi mi kast ediliyor?ya da bazı ilahiyatçıyım diye geçinenlerin yaptığı ayetleri kırpıp bölüp karıştırıp hristiyan ve yahudileri cennete koyma gibi birşey mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran-İ Kerime Çeşitli Yöntemlerle Ma'na Verenler[Önemli]Allahtan daha akıllı olanvar mı ? yok! Allahtan daha güzel kelam sıfatına sahip olan var mı? yok demek istediğim şu Bazı cocuklar olur ne dediğini bilmez ![]() ![]() ![]() Bunu kurana kimse uygulayamaz ![]() Kim kuran hakkında "Allah aslında sunu demek istemiştir " derse onu kesinlikle kale almayın dinlemeyin ![]() Allah suursuz laf söylemişte biz akıllılar dorusunu onun yerine aslında bunu demiştir diye deyiveriyoruz demeye gelir bu ![]() Allahtan daha güzel arapcayı konuşan yoktur ![]() Tam şuurluca acık ve net olarak söylemiştir allah ![]() Yanlız kuranda bazı şeyler gecer örneğin hakka kelimesi bu gibi kelimeleri insanlar direkt anlayamazlar bunun ne oldugunu acıklarlar alimler ![]() bizlere düşen kuranı anlayacak kadar mikro ilimle donanmak Okumak VE Alimlerin anladıkları ile kendi anladıgımızı karşılastırıp tutuyorsa uygulamaya gecmektir ![]() Tutmuyorsa anladıklarımız hata bizdedir ![]() Caresini sorup ögrenmek gerekir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran-İ Kerime Çeşitli Yöntemlerle Ma'na Verenler[Önemli]Kaim´isimli üyeden Alıntı kurana mana vermek ! Ben bunu REd ediyorum ![]() Ne demek mana vermek Manasız birşeye mana verilir ![]() Manası olan birşeye ise sadece başka mana verilir ![]() ikiside küllüyen yanlıştır ![]() Manayı anlayın sadece kelime tercümesi ve altındaki hikmeti anlamaya yardımcı olacak örneklerden baska birşey söylemeye kalkmak Gercek manayı çiğnemektir ![]() kimse kalkıp kurana mana vermesin ![]() ![]() asıl özünde olan Manasını yani dediğini anlayın yeter bunun için Alimler yolunu takibe devam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah insana 2 kulak 1 ağız vermiş ![]() |
![]() |
![]() |
|