![]() |
İkilemde Kalıyorum Yardımcı Olur Musunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkilemde Kalıyorum Yardımcı Olur Musunuz?selamunaleyküm kardeşlerim ben yeni üye oldum formu baya zamandır inceliyorum takıldığım konu şudur ki çoğu kişi kadınların çalışmaması gerektiğini düşünüyor aslında bende kısmen böyle düşünüyorum çünkü ablamdan biliyorum hem ev hem iş çok zor oluyordu onun için yalnız benim çelişkide kaldığım nokta şudur şimdi erkekler nasıl hanım istiyor ben anlamadım çalışan güçlü mü çalışmayıp eşine hizmet eden mi bu maddeler böyle uzayıp gider ama bazı erkekler hem istiyor çalışmasın ve de egemenlik duyguları ağır bastığı için erkek istiyor ki benim egemenliğim altında olsun benden izinsiz asla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama bir yandan da güçlü olsun ben yanında olmadan da birşeyler yapabilsin yani erkek hem egemen olacak kadın ona karşı daha güçsüz olacak( bunu kötü anlamda demiyorum yanlış anlamayın inşaALLAH ![]() ![]() bahsediyorum) kadını yönlendirmek isteyecek sahiplenme iç güdüsüyle hemde bu kadın çok güçlü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu ne perhiz bu ne lahana turşusu lütfen yanlış anlamayın inşaALLAH ben sadece ikilemde kalıyorum o kadar zamanınızı aldığım için hakkınızı helal edin s ![]() |
![]() |
![]() |
|