![]() |
Mücadeleye Devam Bacilar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mücadeleye Devam BacilarKara kara çarşaflar havalanmış yumruklar ALLAH u ekber derler kıyam etmiş bacılar Bakışlarda kin öfke kankusturan kafire Şehadet gömleğine layık bütün bacılar Butunu zaferlerin ardinda ,Dert yatar, çile yatar ![]() ![]() ![]() Mumin kadinlara da soyle: Gozlerini bakilmasi yasak olandan cevirsinler, iffetlerini korusunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -İslam temel kurallar gereği müslümana yapılan hertürlü zulümde müslümanların tarafında olmamızı emreder ![]() -Klasik toplum inancının gereği olan madem öyle ise başlarını açmayanlar okumasın mantalitesinden kaçınmak zorundayız ![]() ![]() -Bizlerin tutumları diğer tasavvufi kesime göre daha sert görünsede islamın kuralları içinde olması gereken tek tutum dur ![]() ![]() ![]() -Bu tutum gerekirse bizleri fişleyecek ![]() ![]() -Gerekirse bizi yıpratacak ![]() ![]() -Gerekirse bizlerin yok olmamıza sebebiyet verecek tir ![]() ![]() -Ama bu tutum bizlerin kurtuluşu olacak ve nice insanların islamı tanımalarına yardımcı olacak tır ![]() ![]() ![]() ---Bu tutum ise amiyane tabir ile ____BAŞÖRTÜSÜNE UZANAN ELLER KIRILSIN____ Şeklidir ![]() ![]() vesselam |
![]() |
![]() |
|