![]() |
Yardım Edın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım EdınS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu nasil anlatim bilmiyorum ama ![]() ![]() ![]() su son aylardan beri dinimden uzaklasdigim fark ediyorum ![]() ![]() ![]() eskiden 5 vakit namazimi kilardim artik hic kilmiyorum, kilamiyorum bi türlü kuran okurdum artik okmuyorum ![]() ![]() ![]() bunun gibi cok seyler var ama yapmiyorum artik kendimi cok kötü hissediyorum ama degistiremiyorum bu olan biteni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nolur bana yardim edin, yanlis yolda oldugumun farkindayim ama tek basima yapamiyorum ![]() ![]() ![]() Allah rizasi icin nolur yardim edin bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben eski halime dönmek istiyorum lütfen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım Edın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım EdınAllahü tealaya sığınınız, gözyaşı dökerek yalvarınız ve düzeltmeniz gerekenler durumlar var ise öncelikli olarak onlara eğiliniz ve tövbe ediniz ![]() Estağfirulluh min külli ma kerihallah Estağfirullahel'azim ellezi la ilahe illa hü vel hayyul kayyume ve etubü ileyh ve la ilahe illallah güzel kelimesini çokça söyleyiniz ![]() Biiznillah biraz çaba ile eskisi gibi olursunuz, bizlerinde duaları sizinle sadece biraz gayret ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım Edın |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım Edınaleykümselam hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun ![]() İnsan hayatının en ön sırasına dini koymalıdır ![]() ![]() ![]() Bu konuda dikkat edeceğimiz çok önemli hususlardan birisi günahlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer bir husus çevre ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hakikatlere dikkat etmekte fayda vardır inşaALLAH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|