![]() |
Aklımda Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aklımda Sen![]() Aklimda, Gozlerini ilk gorusum ve bir gulusun kendimi bambaska dunyalarda hissetmeme sebep olusu ![]() ![]() Daha once hic tanimadigim, hic karsilasmadigim duygulara bir anda kapilmamda ilk gozlerinde kendimi gorusumdendir ![]() Artik bakislarim hep sana dogru kaciyor ![]() Ama hala o utangac, tedirgin sanki bir dakika sonra kaybetcekmisim gibi korkan bakislarim sende saklilar ![]() Bakislarim hep sana kaciyor, en cokta tatli tatli tebessum edisini ariyor gozlerim ![]() Kocaman olan gokyuzune daliyor gozlerim ![]() ![]() Guluslerin dusuncelerimin etrafina toplaniyor ve guluslerin varya aklimda senli hayallerle birlikte beni gelecege surukluyor ![]() Aklimda, ilk sesini duyusum kalbime dokunusun ![]() ![]() ![]() ![]() Tum kainat askimiza saygi durusuna gecmiscesine bizi izliyor ![]() iste o an kalbim durmuyor ki yerinde birakiyim sana dogru gelsin ![]() Ve ben engel olamiyorum kendime zaten o kalp ki her gece seninle yumuyor gozlerini ve her sabah seninle birlikte merhaba diyor yeni bir yasama yeni bir hayata ![]() Aklimda, ilk adimi soyleyisin sonra gulumseyisin ve sonra gozlerime degisi gozlerinin bugulu gozlerle bana bakisin ![]() Guzel gozlum deyisin ![]() Aklimda, ilk sigarayi tutusturup bana bakip bir ic cekisin ![]() Sonra gozlerinden o demek istedigin kelimeyi okuyusum ![]() Aklimda, ilk ve hala suren anlamsiz Cekingenligim, suskunlugum, utangacligim ![]() Gokyuzunu sana ilk nezaman benzettigim bile aklimda ![]() Gokyuzu rengini senden almisti Gokyuzunun mevsimlerin ve hatta kalbimin rengi ![]() ![]() Aklimda ilk derin nefes alislarim ![]() ilk vurusum seni cigerlerime ve ilk hapsedesim seni yuregime ![]() Nefesimsin ![]() Bensin ![]() Yuregimsin Ve tum gece gitme diye aldigim her nefesi icimde tutmak isteyislerim hep aklimda ![]() ![]() Aklimda kendime binlerce kez soz verislerim ![]() Her gece senin icin dua edislerim ve yastigimi kimi zaman gozyaslarim ile yasartmalarim ![]() Icten ice ic cekislerim ve Allaha sukredislerim ![]() ![]() ![]() Senin icin tum yazdiklarim ![]() Aklimda ilk hayal kuruslarimiz ![]() Basimi omzuna yaslayip ellerini tutup sana dokunmanin heyecani ile baslayan titreyislerim ![]() Ellerinin beni isittigini hissederken seni seven tum dusuncelerim ![]() SIMSIKI sarilislarim, Kokunu icime cekislerim, Gozlerini kacirislarin, Avucundan kar suyu icislerim ![]() ![]() ![]() Aklimda ilk masal anlatislarin ![]() ![]() ![]() ![]() Elimi uzatip ellerini yakalayacak kadar yakin hissetmelerim sonra onlara donumayacak kadar uzak oluslarim aklimda ![]() ![]() Aklimda, Seni Seviyorum Zeynebim deyislerin ![]() ![]() ![]() Aklimda, yuregimin o an yeniden dogdugunu hissedislerim ![]() Derin nefes alip bende Seni, bende Seni deyislerim ![]() ![]() Aklimda, en SIKINTILI animda seni dusunup rahatlayislarim ![]() Aklimda Sensiz artik yapamayacagim ![]() Aklimda hayallerimiz ![]() Aklimda Hasretligimiz ![]() Aklimdan hic cikmiyorsun ki ![]() Aklimda sen olmusun zaten Kalbimde ![]() ![]() Aklimda, sen ![]() ![]() ![]() Aklimda hep senn ![]() ![]() ![]() Hani bir soru sormustunya Mantiginada sor beni diye
![]() Sordum ve bana bu yaziyi yazdirdi ![]() Kalbimde yardimci oldu Sagolsun ![]() Ve hic zorluk cekmedim ![]() ![]() ![]() Unutma butun kelimeler bizden sorulur Cunku alfabeyi biz olusturuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbim, Aklim, Mantigim ![]() ![]() ![]() Herseyim Sensin NeFeSiM!!!
![]() |
Cevap : Aklımda Sen |
![]() |
![]() |
#2 |
hayalet
|
![]() Cevap : Aklımda Senbu duygu yüklü paylaşım için teşekkürler gülgüzeli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Aklımda Sen |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Aklımda Sengüzel yorumun için ben teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
|