![]() |
Gülümse Sevdiğim, Sadece Gülümse... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gülümse Sevdiğim, Sadece Gülümse...![]() Bir şeyleri değiştirme çabasındaydım ![]() İsteğim yazgının kirli, kara yazılarını biraz renklendirmekti ![]() Olmadı ![]() ![]() ![]() Eskiden kendime sözüm geçerdi,şimdi kimseye anlatamadığım gibi, kendime de geçmez oldu ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamımı az da olsa renklendiriyordun ![]() İyi biriydin ![]() ![]() ![]() Bense olmayacakları gerçekleştirmeye çabalayan biriydim ![]() Patika köy yolarını hava alanı gibi kullanmak, uçak indirip, uçak kaldırmak istiyordum ![]() Ya da ![]() ![]() ![]() Fatih`in İstanbul`u fethi gibi, gönülleri fethetmekti isteğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki, Fatih`in gemileri vardı ![]() ![]() Kalaslara dökecek zeytinyağı, gemileri çekecek leventleri vardı ![]() Benimse, denizim yok, gemim yok, leventlerim, zeytinyağım da yok ![]() Üstelik sultan da değilim, olamam da ![]() Olsam, olsam Don Kişot olabilirdim, olmayacak hayallerin peşine düşen ![]() ![]() Seninle `birşeyler değişir mi? ` demiştim, hiçbir şey değişmedi ![]() ![]() Üzgünüm ki, herşey olduğu gibi, eskisi gibi, hatta eskisinden de beter gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ötekiler var ya, hani aramıza girmeye çalışan ötekiler, bu halimle ister saysınlar beni, ister ayıplasınlar, hatta küfür etsinler bana ![]() ![]() ![]() Ben seni sevdim, seviyorum ya, tek gerçeğim bu ![]() Yalnız sevdamı iki kişilik değil, tek bana ait ![]() ![]() ![]() Asl`on da öyle değil mi? Sen de, kimse de anlayamıyor, duyamıyor ![]() Yalnız geldiğim yaşamdan yalnız da gideceğim anlaşılan ![]() Yaşarken yalnız olmak, ölünce garipler mezarlığına gömülmekten daha zormuş be sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünüyorum da, ya ben insanları kabullenemedim, ya da onlar beni istemedi ![]() Bakma zekice göründüğüme, aklımın kısalığından hepsi ![]() *****lar yarışı yapılsa, dünya şampiyonluğunun favori adayı olurdum ben ![]() Yıkılmış bende, eski benden bir eksiğim de var ![]() Önceleri haftalar, aylar boyu, hatta yıllarca süren bir sarhoşluğum vardı ![]() Şimdiyse, hüzünlerimi taşıyamayınca, yeniden içmek istiyorum, olmuyor, içemez oldum ![]() Ah, bir sarhoş olabilsem kalan ömrümde dünyayı unutacak kadar !!! Daha ne isterdim ki? Dertler, hüzünler şişeleri mi sakladı, yoksa kırdılar mı? ![]() Bilemez oldum ![]() Başımın belası beynimle, gönlümü uyuşturmaya neyin gücü yeter acaba? Bir Türk sanat müziği bestesi olan ben, şimdi gazel oldum, hatta arabesk, hoyrat oldum ![]() Benim için son tren seninle kalktı sevgili ![]() ![]() Senden başka uğrayacak istasyonum, sığınacak limanım da yok ![]() Senin limanında da yerim ne kadar, istasyonundaysa ne kadar kalabilirim? Bana aldırma sen sevgili, nasıl olsa anlayamazsın
![]() ![]() ![]() Sil gözyaşlarını, akıtma benim için ![]() ![]() ![]() Sen sadece gülümse, istemesen de sus ve gülümse, hiç birşey söyleme, sen söyleme ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Gülümse Sevdiğim, Sadece Gülümse... |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Gülümse Sevdiğim, Sadece Gülümse...çok guselmişşşş
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Gülümse Sevdiğim, Sadece Gülümse...çook güzell ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Gülümse Sevdiğim, Sadece Gülümse...Eskiden kendime sözüm geçerdi,şimdi kimseye anlatamadığım gibi, kendime de geçmez oldu ![]() ![]() Bana aldırma sen sevgili, nasıl olsa anlayamazsın ![]() ![]() ![]() Sil gözyaşlarını, akıtma benim için ![]() ![]() ![]() Sen sadece gülümse, istemesen de sus ve gülümse, hiç birşey söyleme, sen söyleme ![]() ![]() ![]() kocamann tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|