![]() |
Başörtülüler De Şaşırmakta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başörtülüler De ŞaşırmaktaHavaların ısınmasıyla, kadın tayfasında büyük bir hareketlilik yaşandığını, aynı insan ailesinin erkek cinsine göre sıcakları gerekçe gösterip açılıp saçıldığını geçen yazımda anlatmıştım ![]() ![]() Hanımefendiliğini koruyan başı açık hanımların ne kadar saygınlık kazandığını da vurgulamıştım ![]() Fakat asıl dezenformasyon maalesef, kimi başı örtülülerde gözlemlenebilmekte ![]() ![]() Başı örtülü bir bireyin her hareketi üst düzey bulunup, topluma örnek olması gerekirken, onların kılık kıyafetleri de son yıllarda dökülmekte ![]() ![]() Konser salonlarında, "bak biz sizden daha moderniz" aşağılık kompleksi ile pistlerde oyun oynamalar ![]() ![]() Son süreçte onlarda da görülen bir çözülme ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen gün deniz kenarındaki kız, meyhanecilere taş çıkartırcasına bir şarkı söylüyordu; başında örtü vardı ![]() ![]() Elleri ojeli, ağzı rujlu, kirpiği rimelli hanımlar! Sahi siz başınızdaki birkaç kılı niye örttünüz ![]() Araştırın, başı örtülü büyük bir yüzde namaz kılmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Setr olma" eylemi ile alay eden bir tesettürle sokaklarda dolaşan bu kalabalığı, maçtan dönen başıboş yığınlara benzetiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Moda dünyasında pek çok müslümanın ekmek yediğini biliyorum ![]() ![]() ![]() ALLAH (C ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu Hollanda'da kumaş kıtlığı mı var", demişti ![]() Bazı markaların sahipleri Müslüman ![]() ![]() Pardösülerin bile bele oturup, vücudu sardığı "Rus stili" kesimin hâkim olduğu bu ülke tesettürünün vebali; dikenlerden mi yoksa giyenlerden mi sorulacak bilir ![]() Geçenlerde Ankara'dan dönüyorum, dört kapalı kız bütün otobüsü yüksek tonda kahkahaları ile rahatsız ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat aile televizyon seyretmekten çocuğu ile ilgilenememekte ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Romalı yazar Tacitus zamanında en büyük moda kadınların yaşları adedince erkekle birlikte olmaları idi, koskoca imparatorluğun yıkılışında bir etken de kadınlarının ahlaksızlığı idi ![]() ![]() Fakat internet sayesinde bizimkiler Romalı ahlaksız kadınları fersah fersah geçtikleri için ne kadar gurur duysalar azdır ![]() Cürümü işleyenden daha büyük bir kabahati televizyon kanalı yapıyordu; gençlerin, çocukların önünde bu kadar kötü konuları tartışabiliyordu ![]() ![]() _________________ Mine Alpay Gün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başörtülüler De ŞaşırmaktaAllah razı olsun maalesef moda altında kadınlarımızın ve bacılarımızın namuslarını hiçe saymadalar ve ne yazıkki bizim kadınlarımızda bu oyuna çauk gelmedeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başörtülüler De ŞaşırmaktaEL_MİZAN´isimli üyeden Alıntı Allah razı olsun maalesef moda altında kadınlarımızın ve bacılarımızın namuslarını hiçe saymadalar ve ne yazıkki bizim kadınlarımızda bu oyuna çauk gelmedeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amin kardeşim değerli yorumun için Rabbim sizdende razı olsun inş ![]() Selam e dua ile ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|