![]() |
Ben Bir Türbanli Kızım!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ben Bir Türbanli Kızım!!!Bunu bir basortulu kiz yazmis: Ben bir basortulu kizim!!!!!!! Tüm Basörtülü kizlarla birlikte aciyor icim, Ayni duygu ve düsünceleri yasiyorum ![]() Bayraga sarili yüregimin ici tepeleme vatan dolu, sevgi dolu: Her seye ragmen nefrete yer yok! "Biz muhabbet fedaileriyiz, husumete vaktimiz yok ![]() ![]() Barodan cikarildim, lojmanlardan kovuldum, okul kapilarinda aylar ayi agladim ![]() Cok hirpalandim, ama asla vaz gecmedim ![]() Vaz gecemem ki, bu benim inancim, yasam bicimim ![]() Modacilarin sözlerini dinleyen bastaci edilirken, Allah´i dinleyenler neden hirpalaniyor, hic anlamiyorum? Neden birakmiyorlar bizi bize? Gecenlerde annem "zihin acikligi vermesi" icin dua ederken, "Büyüklerimize de dua et annecigim" dedim, "basiret ve sefkat vermesi icin ![]() Belki doktor olacaktim, biliyor musunuz? Ama hep ülkemde kalacaktim, Amerika`lara filan kacmayacaktim ![]() Ter kokulu amcalari muayene ederken yüzümü burusturmayacaktim ![]() ![]() Herkese esit davranacaktim ![]() ![]() ![]() ![]() Belki ögretmen olacaktim: Köy cocuklarina okuma yazma ögretecek, her gün yeni bilgiler verecektim ![]() ![]() ![]() Belki hakim olacaktim: "Hakk´in hatiri alidir, (yücedir) baska hatirlara bakilmaz" kuralinca sadece Hakk´in hatiri istikametinde calisacak, Adalet dagitirken kili kirk yaracaktim ![]() Zengin-fakir farki gözetmeyecek, hatirli-siradan ayirimi yapmayacaktim ![]() ![]() Belki sadece bir anne olacaktim ![]() Anne olmak bir anlamda her sey olmaktir zaten, Annelik kimliginde her sey olacaktim ![]() Ya da her sey olacak cocuklar yetistirecektim ![]() Imanli, kararli, kimlikli, kisilikli, namuslu, dürüst, güvenilir, caliskan, temiz, ahlakli, vatansever cocuklar ![]() ![]() Onlar zamanla Türkiye´yi yönetecekti ![]() Iste o zaman Türkiye´de yürek krizi olmayacakti ![]() Yürek krizi olmayinca siyasal ve ekonomik krizler de cikmayacakti ![]() Cünkü her sey yürekte baslar ve biter ![]() Yürekler krizden arinmissa siyaset de, ekonomi de, sosyal hayat da arinir ![]() Okuldan kovulsam da anne olurum elbet ![]() ![]() Cok zor ![]() Peki, Ecevit´ler, Bahceli´ler, Yilmaz´lar, vsler ![]() ![]() ![]() Bir gün eminim ögrenecekler ![]() ![]() ![]() O günü sabirla, ama umutla bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Cünkü bende basörtülü bir kizim! ![]() ![]() Hatta ben bir basörtüsüyüm ![]() ![]() ![]()
|