Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kızım, türbanli

Ben Bir Türbanli Kızım!!!

Eski 02-12-2008   #1
gülgüzeli
Icon4

Ben Bir Türbanli Kızım!!!

Bunu bir basortulu kiz yazmis:

Ben bir basortulu kizim!!!!!!!
Tüm Basörtülü kizlarla birlikte aciyor icim,
Ayni duygu ve düsünceleri yasiyorum

Bayraga sarili yüregimin ici tepeleme vatan dolu, sevgi dolu: Her seye ragmen nefrete yer yok!

"Biz muhabbet fedaileriyiz, husumete vaktimiz yok"

Barodan cikarildim, lojmanlardan kovuldum, okul kapilarinda aylar ayi agladim

Cok hirpalandim, ama asla vaz gecmedim
Vaz gecemem ki, bu benim inancim, yasam bicimim
Modacilarin sözlerini dinleyen bastaci edilirken,
Allah´i dinleyenler neden hirpalaniyor, hic anlamiyorum?

Neden birakmiyorlar bizi bize?

Gecenlerde annem "zihin acikligi vermesi" icin dua ederken, "Büyüklerimize de dua et annecigim" dedim, "basiret ve sefkat vermesi icin"

Belki doktor olacaktim, biliyor musunuz? Ama hep ülkemde kalacaktim, Amerika`lara filan kacmayacaktim

Ter kokulu amcalari muayene ederken yüzümü burusturmayacaktim Bebeleri öz anne sefkatiyle bagrima basip, en uygun teshisi koymak icin en ince muayenemi yapacaktim

Herkese esit davranacaktim Sefkat ve sevgimi hic kaybetmeyecektim Ilac alamayacak kadar parasiz hastalara yardimci olmaya calisacaktim Daha sonra imkan bulursam babamin adina bir hastahane kurup fakirlere bedava bakacaktim

Belki ögretmen olacaktim: Köy cocuklarina okuma yazma ögretecek, her gün yeni bilgiler verecektim Bir günüm digerine benzemesin diye kendimi sürekli egitip yenileyecektim "Adam gibi adam"lar yetistirecektim

Belki hakim olacaktim:
"Hakk´in hatiri alidir, (yücedir) baska hatirlara bakilmaz" kuralinca sadece Hakk´in hatiri istikametinde calisacak,
Adalet dagitirken kili kirk yaracaktim
Zengin-fakir farki gözetmeyecek, hatirli-siradan ayirimi yapmayacaktim "Kuvvet haktadir"diyecek, "hak kuvvettedir" anlayisina dönüp bakmayacaktim

Belki sadece bir anne olacaktim
Anne olmak bir anlamda her sey olmaktir zaten,
Annelik kimliginde her sey olacaktim
Ya da her sey olacak cocuklar yetistirecektim
Imanli, kararli, kimlikli, kisilikli, namuslu, dürüst, güvenilir, caliskan, temiz, ahlakli, vatansever cocuklar

Onlar zamanla Türkiye´yi yönetecekti
Iste o zaman Türkiye´de yürek krizi olmayacakti
Yürek krizi olmayinca siyasal ve ekonomik krizler de cikmayacakti
Cünkü her sey yürekte baslar ve biter
Yürekler krizden arinmissa siyaset de, ekonomi de, sosyal hayat da arinir

Okuldan kovulsam da anne olurum elbet Olurum, ama bilgisiz Bilgisizligime ragmen, acaba, istedigim seviyede cocuklar yetistirebilir miyim?

Cok zor Ögrenmeden nasil ögreneteceksiniz?

Peki, Ecevit´ler, Bahceli´ler, Yilmaz´lar, vsler Okumami engellerken, ayni zamanda Türkiye´nin gelecegini engellediklerini bilmiyorlar mi?

Bir gün eminim ögrenecekler O gün tüm okullarin tüm kapilari tüm okumak isteyenlere acilacak

O günü sabirla, ama umutla bekliyorum Binlerce basörtülü gibi

Cünkü bende basörtülü bir kizim!

Hatta ben bir basörtüsüyüm

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com