![]() |
Ben Seni De Sevmiştim Ama..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni De Sevmiştim Ama..!Ben seni de sevmiştim ama…… Başındaki örtüyü çok farklı sevdim ![]() Tesettüre girmeni sevdim ![]() Kalbindeki imanı, Kur´an okumanı, namazı kılmanı sevdim ![]() Bir Nene Hatun´a ve bir de Zeynep el Gazili´ye benzemeni sevdim ![]() Hatırlar mısın bana derdin ki ´´Benim başörtüm ne zaman özgürlüğe kavuşacak Ve ne zaman gözyaşlarım dinecek?´´ Şimdi ne oldu sana ne oldu da çok değiştin ![]() Namazı kılmaz oldun, Kur´an´ı okumaz oldun tesettüre girmez oldun ![]() ![]() Yılmış, yıpranmış, teslim olmuşsun, şimdi soruyorum, Yakıştı mı sana? Yakışır mı bize ve yakışır mı yürekli insanlara… ![]() ![]() Söyle söyle be hey umudum söyle, Ben seni de sevmiştim ama… ![]() Örtünmeni çok farklı sevdim ![]() Hakk için yaşamanı sevdim ![]() Kur´an-ı ve namazı öğretmeni sevdim ![]() Bir gül gibi rengarenk açmanı ve etrafına nurlar saçmanı sevdim ![]() O senin başörtün var ya benim gönlümün sultanıydı ![]() ![]() Tesettüre girdiğinde benim canımın canıydın, Sana gerici dediklerinde, Seni kötülediklerinde… ![]() ![]() Başörtün için derse almadıklarında, inan ki ben can evimden vuruldum? Ben seni de sevdim ama… ![]() ![]() Allah´ı (c ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Bir üniversite kapısında başındaki örtünle direnmeni sevdim ![]() Yiğit kızlar mücadeleyi sürdürürken, sen başını açtın değdi mi? Allah´ın (c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir diploma için benim ve bizim sevgimizi kaybetmeye değdi mi? Söyle söyle be hey umudum…! alıntı |
![]() |
![]() |
|