![]() |
Kadın İçin En Hayırlı Durum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın İçin En Hayırlı DurumHz ![]() Bir gün Hz ![]() ![]() diye sordu ![]() ![]() ![]() Ey Muhammed in (sav) Kızı ![]() ![]() ![]() nasıl cevap vereceğimiz bilemedik dedim Fatima Ne sordu ![]() Bir kadın için en hayırlı durum hangisidir ![]() ![]() ![]() ![]() cevabını bilemediniz mi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kadın için en hayırlı durum (bir zaruret hali hariç) onun yabancı bir erkeği görmemesi ![]() ![]() Akşam olunca Hz ![]() ![]() Efendimize (sav) Ey ALLAH ın Resulü ![]() bilememiştik ![]() görmemesi yabancı bir erkeğin de onu görmemesidir dedim ![]() Resulüllah Efendimiz (sav)Bunu sana kim söyledi ![]() ![]() dedim ![]() ![]() BENDEN BİR PARÇADIR ![]() ![]() Bir kadın için en hayırlı yer evinin içidir ![]() çıkması daha hayırlı değildir ![]() hariç kadın yuvasının dışında olmamalıdır ![]() kimseler için bu çok önemlidir ![]() Bir kadın için en kutsal vazife anneliktir en emniyetli yer yuvasıdır en güzel arkadaş ALLAH için yaşayan kocasıdır en hayırlı meşguliyet ibadettir en huzurlu an yavrularının sevincini seyretmektir en güzel süs edeptir ![]() S ![]() |
![]() |
![]() |
|