Hz Aişe'nin İmzası... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz Aişe'nin İmzası...Selamun Aleyküm, BİR KADININ İMZASI Hz Aişe şimdiye kadar hiçbir kadında görülmeyen bir imzanın sahibidir Genellikle hanımlar eşleri ile tanıtılırlar Ya da eşlerinin imtiyazı ile toplumda yer edinirler![]() "Falanın eşi, ya da ben filancanın hanımıyım !" "Ben peygamberin hanımıyım" demiyor Hz Aişe![]() Hz Aişe farklı tanıtıyor kendisini insanlara O öyle bir tanıtım ki, bu tanıtımla, peygamberin de nasıl bir eş olduğu tanınıyor![]() Farklı bir imza kullanıyor Hz Aişe![]() O öyle bir imza ki, peygamberin eşleri ile olan sevgi bağının tarihe yansıyan bir imzası da oluyor ![]() Öyle bir imza ki, bir peygamber için, bir kadın bunu çekinmeden kullanıyor Eşinden aldığı sevgi ve ilgi ile![]() Hz Aişe önce kendisini babasının ismi ile tanıtıyor "Ebu Bekir kızı Aişe " Ve devam ediyor:Allah'ın sevgilisinin sevgilisi ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyordu O ![]() O aynaydı: Sevilen, muhabbet edilen Mahbub'un ![]() ![]() ![]() (Nuriye Çelege - Peygamber'imiz Kadınlara Nasıl davranırdı) Allah'a emanet olun ![]() ![]()
|
|
|
|