![]() |
Bir Sorum Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sorum VarSelamün Aleyküm, ben yaklaşık 3 yıldır örtülü bir kızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'a karşı gelmekten de korkuyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Sorum Var |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sorum Varkardeşim bana düşmez ama neden evlenmiyorsun? ille de çalışıp harama mı gireceksin? başını açmak gibi yani ![]() ![]() ![]() dua et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yardımcın olsun kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Sorum Var |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sorum VarSelamün Aleyküm Aleykümselam hanımefendi kardeşimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya size bakan çirkin bakışlar, üzerinize çevrilen hain nazarlar, hayallerde kirlenmeler, namahremlerle bakışmalar, yakınlaşmaları nereye gizleyeceksiniz ![]() ![]() ![]() Ne garipdir ki küffar memleketi Avrupa da vasıtalarda okullarda haremlik selamlık uygulamaları başlamış,kadınlar artık bıkmışlar karma işten,karma eğitimden,bizde ise kızlar severek karışıyorlar erkeklerin olduğu okul ve işyerlerine,sosyal alanlara ![]() ![]() Allah'a karşı gelmekten de korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Sorum Var |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sorum VarAzerbaycan_li´isimli üyeden Alıntı kardeşim bana düşmez ama neden evlenmiyorsun? ille de çalışıp harama mı gireceksin? başını açmak gibi yani ![]() ![]() ![]() dua et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yardımcın olsun kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap yazdığınız için teşekkürederim ![]() ![]() İleride nasibim çıkarda evlenme durumu olsa bile annem mesleğimi elime almadan evlenmemi istemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|