![]() |
Makale - Kadınlar Günü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makale - Kadınlar GünüMAKALE - KADINLAR GÜNÜ Televizyonda program yapan hemcinslerime bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hemen her ülkede böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sadece medyada değil, hemen her yerde böyle ![]() ![]() ![]() Tarih boyunca kadından beklenen ilk şey göze hitap etmek olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlar da en az erkekler kadar giyinik olmadıkça nasıl eşitlik sağlayacağız?! ![]() Ayşe G ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Makale - Kadınlar Günü |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makale - Kadınlar Günüselamun aleykum ![]() ![]() ![]() ![]() güzel bir makale ![]() ![]() ![]() ![]() sadece onlarla kalsa iyiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şuan içinde bulundugumuz toplumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rabbim cümlemize hidayet nasip etsin inşaALLAH ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Makale - Kadınlar Günü |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makale - Kadınlar Günüferahhfeza´isimli üyeden Alıntı selamun aleykum ![]() ![]() ![]() ![]() güzel bir makale ![]() ![]() ![]() ![]() sadece onlarla kalsa iyiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şuan içinde bulundugumuz toplumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rabbim cümlemize hidayet nasip etsin inşaALLAH ![]() ![]() ![]() ![]() Aleyküm selam efendim ![]() ![]() ![]() Dua eder dua beklerim efendim ![]() |
![]() |
![]() |
|