![]() |
Âlâ Dergisi Hakkında... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Âlâ Dergisi Hakkında...Sevgili kardeşlerim ![]() ![]() ![]() Bu gün nette araştırma yaparken Haziran ayında yazım hayatına başlayan bir dergi gördüm ![]() ![]() ![]() Dergiyi almaya karar verdim ![]() ![]() Yıllarca, yurtdışında moda ve kadın adına yayımlanan dergilerin Türkçelerini gördü bu ülke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derginin içeriğini incelemeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrünü bir hasırın üstünde geçiren peygamberimizin, bir eşarba bin lira veren ümmeti mi olduk yani! Bu dergiyi alan inceleyen var mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum ![]() ![]() ![]() Dergiyi bizzat almadığım için nette bulabildiğim birkaç sayfasıyla yetindim tamamı da böyle mi acaba? Kapağı moda dergisi olduğunu ele veriyor ![]() ![]() ![]() Kadınca bir İslam, İlim, Ahlak dergisi olması gerekirken, moda dergisi olması ne tuhaf! Üstelik bilinen hiçbir kitabevinde değil de, sadece medyada İslama düşmanlıklarıyla tanınan kimselerin kitabevinde satılıyor olması, derginin editör ve kurucularının erkek olması da kafa karıştırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|