Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, ihtiyacım, yardımınıza

Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

mrb arkadaşlaröncelikle hayırlı ramazanlarkadir gecemiz de şimdiden mübarek olsunçok huzursuzum arkadaşlar,kalbimin gitgide paslandığını hissediyorumnamaz kılamadığım için artık huzursuzlanamıyorum yada çok utanarak söylüyorum kimi zaman aklıma dahi gelmiyorsanki artık günahlar normalleşti gibinamaza başlamak geçiyo içimden ama o maneviyatı hissedemiyorum kılsam bile formaliten kılacakmışım gibi geliyonamaza karşı dirençli olamıyorumo ayakta tutan maneviyatı hissedemediğim için başlasam da geri bırakıyorumyarın kadir gecesi namaz kılacağım kuran okuyacağım ama kalbim o kadar paslanmış ki o duyguya bürünemiyorumdünya hayatına kendimi çok kaptırmışım gibi geliyone yapacağımı da bilemiyorum o duyguya nasıl bürüneceğimi deneler yapabilirim arkadaşlarAllah rızası için yardımcı olun lütfenkitaplar okumam gerekirse dediğiniz kitapları alır okurum daama yeter ki beni yönlendirinbeni yalnız bırakmayın arkadaşlaro yola tekrar girmem için kararan kalbimi biraz olsun aydınlatabilmem için yardımınıza çok ihtiayacım varnolur yarın kadir gecesinde benim için de dua edinbelki rabbim o duyguları yeniden kalbime koyarhepiniden Allah razı olsunhayırlı günler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cenabı hak yardımcınız olsun

Bu hal çok kötü yanlış anlamayın lütfen dost acı söyler Bu hal feyz alınamadığının alameti kitablar öyle yazdığı için söylüyorum Feyz almak için bazı şartlar var Bunlardan ilki itikadın yani imanın doğru olması Ehli sünnet itikadını doğru olarak öğrenmek gerekir bundan sonrada fıkh bilgilerini lazım oldukça bir an önce öğrenmeli ve ilk fırsatta kötü arkadaşları terk etmeli Erkeksek salih kadınsak saliha kimselerle beraber olmalı Bu zamanda kurtulmanın tek bir çaresi kaldı oda kurtulanlarla beraber olmaktır Bunlardan başka size iki tane mail grubu tavsiye edicem Bu grublardan hergün dini yazılar gelmekte, kalblere cila olmakta İnsanı gafletten kurtarıyor Bunlara üye olun Kitab olarakta tavsiye ettiğim sitelerden isteyin Her gün ibr iki sahife okuyun Ehli sünnet alimlerinin yazıları olduğu için tesir eder Çok çeşirlii her önünüze gelen kitabıda okumayın Mesele çok kitab okumak değil, doğru kitabı çok okumak Buda unutulmamalı Aşağıdaki linklerden mail grublarına üye olabilirsiniz

unutmayın bu halden kurtulmak istemekte büyük nimettir Cenabı Hak vermek istemeseydi, istek vermezdi Mübarek olsun

HUZUR PINARI - İslamiyet, İslam Dini, Ehl-i Sünnet İtikadı, İlmihal, Kitaplar

Mail Grubu :: wwwdinimizislamcom ::

Bizede dua edin inşaallahü teala

Kadir geceniz mübarek olsun İnşaallahü teala yeni bir başlangıç için miladınız oluz

meze´isimli üyeden Alıntı

mrb arkadaşlaröncelikle hayırlı ramazanlarkadir gecemiz de şimdiden mübarek olsunçok huzursuzum arkadaşlar,kalbimin gitgide paslandığını hissediyorumnamaz kılamadığım için artık huzursuzlanamıyorum yada çok utanarak söylüyorum kimi zaman aklıma dahi gelmiyorsanki artık günahlar normalleşti gibinamaza başlamak geçiyo içimden ama o maneviyatı hissedemiyorum kılsam bile formaliten kılacakmışım gibi geliyonamaza karşı dirençli olamıyorumo ayakta tutan maneviyatı hissedemediğim için başlasam da geri bırakıyorumyarın kadir gecesi namaz kılacağım kuran okuyacağım ama kalbim o kadar paslanmış ki o duyguya bürünemiyorumdünya hayatına kendimi çok kaptırmışım gibi geliyone yapacağımı da bilemiyorum o duyguya nasıl bürüneceğimi deneler yapabilirim arkadaşlarAllah rızası için yardımcı olun lütfenkitaplar okumam gerekirse dediğiniz kitapları alır okurum daama yeter ki beni yönlendirinbeni yalnız bırakmayın arkadaşlaro yola tekrar girmem için kararan kalbimi biraz olsun aydınlatabilmem için yardımınıza çok ihtiayacım varnolur yarın kadir gecesinde benim için de dua edinbelki rabbim o duyguları yeniden kalbime koyarhepiniden Allah razı olsunhayırlı günler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com