![]() |
Hayatından Zevk Alamayan Hanımlar!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatından Zevk Alamayan Hanımlar!!!Geçtiğimiz günlerde bazı hanımlar dediler ki: "Her gün her gün aynı işleri yapmaktan sıkıldık!" "Siz de işleri değiştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amma mutluluk insanın dışında değil, içindedir ![]() Bunu kendisi cevaplandıramayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh, Allah'ın hayat sıfatıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında insan, külli nizamı görebilse ve külli nizam içinde kendi yerini ve vazifesini tayin etse, hiçbir zaman sıkılmaz ![]() ![]() Sıkıntılardan kurtulmanın çaresi, beynin istediği ilmi vermek, kalbin istediği iman ve ibadeti vermek, kolların ve ayakların istediği hareketi vermektir ![]() ![]() ![]() Şimdiki evlerde en güzel mobilyalar, en pahalı mefruşatlar, halılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok tecrübelerle görülmüştür ki, insanların ilim ve ibadetleri ne kadar azsa, şikâyetleri de o kadar çoğalır ![]() ![]() Dikkatimi çeken husus da şu: Hanımların huzurunu bozan, televizyondaki bazı programlardır ![]() ![]() Onun huzurunu bozan bazı insanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() Gençlik yıllarımda "yapamadıklarım ve noksanlarım" listesi yapmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu liste hayatımı değiştirdi! Kendimle mücadeleye girmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mücadele hayatım boyunca devam etti, hâlâ devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hekimoğlu İsmail |
![]() |
![]() |
![]() |
Hayatından Zevk Alamayan Hanımlar!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatından Zevk Alamayan Hanımlar!!!Dikkatimi çeken husus da şu: Hanımların huzurunu bozan, televizyondaki bazı programlardır ![]() ![]() ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN ![]() TELEVİZYON VE BİLGİSAYAR NEREDEYSE TÜM ZAMANI KAPLIYOR ![]() ![]() DAHA GÜZEL DAHA FAYDALI ŞEYLERE ZAMAN AYIRMAK LAZIM ![]() KAZA NAMAZLARINI KILMAK KURANI KERİM OKUMAK ![]() ![]() ![]() BUGÜN VAR YARIN MEÇHUL ![]() RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|