Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşluk, duygusu

Boşluk Duygusu

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boşluk Duygusu

sa

ben elhamd namazı kılıyorum,kuran vsokuyorumElh inancım tam,kafamda o konuda soru yok,inş Allah son nefesimizde imanlı olmayı nasip eder,her zaman doğru yolda olmayı nasip ederZor bi universitede tıp okuyorum,bu dönem çok yoğun çalışıyorumyani oyle pek boş şeyler düşünmeye vaktim yok aslındaAma böyle olduğu halde zaman zaman bir boşluk hissediyorumgereksiz şeyler düşünüyorum,bu yüzden de kendimi derslere tam veremeyebiliyorumGereksiz şeyler düşünmemem için sürekli dini kitaplar okuma ihtiyacı hissediyorumNe yapacağım ilerde ,nereye atanacağım,nasıl mesleği becerebilecek miyim gibiya da evlenebilecek miyim,kiminlebunları sürekli merak ediyorum bazenbi kaç kısmet oldu kısmet derken muhabbet etmek isteyen ama ben dinen uygun olmaz diye kabul etmedimgüvenemedim tam olarak aslında birisi sevdiğim biriydi aslındaama kabul etmemem gerektiğini düşündüm,çünkü içim huzursuz olacaktı(Allahın rızası dışına çıkarmıyım diye)Ama kabul etsemiydim diye düşünüyorumBazen yanlış mı yaptım diye sonradan da saçmalama sen doğru yaptın diyorumneyse işte bunun gibi şeyleri düşünüyorumKurtulmak için çok uğraşıyorum ama yine de tam olarak kurtulamıyorum Kalbim sorularla dolu,bazen boş hissediyorumNe yapacağımı şaşırdımsizce böyle olması normal miher insanda olabilir mi ?yoksa benim yaptığım yanlış tam olarak ne?Eğer samimi tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com