![]() |
Kırgınım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırgınım..Kırgınım ![]() ![]() Cook ![]() ![]() Coook kırgınım… Fark ettirmemek için çırpınsam da ![]() ![]() sevdiklerim ![]() ![]() ![]() Coook ![]() ![]() ![]() ![]() Kırgınım ![]() ![]() Emanetine sahip çıkamadım YaRab ![]() ![]() Affet ![]() ![]() Affet YaRab… Her geçen dakika ölüme bir adım daha yaklaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affet ![]() ![]() Affet YaRab ![]() ![]() Söylenmemiş şeylerin sıkıntısını taşıyorum yüreğimin derinliklerinde ![]() ![]() Sabaha kalkamayacakmış hissi ile yatıp gercekten kalkamamayı ![]() ![]() Ölümden değil ![]() ![]() ![]() ![]() Affet ![]() ![]() Affet YaRab ![]() ![]() Bizlere kolay güzel ölümler nasip eyle ![]() ![]() Huzuruna tertemiz gelebilmeyi ![]() ![]() Son nefese kadar imanla yaşamayı ![]() ![]() Son nefeste imanla ölmeyi ![]() ![]() Nasip eyle ![]() ![]() Kabir azabı,cehennem azabı çekmekten koru bizleri ![]() ![]() Kötü huylardan sen koru YaRab Güzel ahlakla ahlaklandır bizleri ![]() ![]() Cennetinle cemalinle müşerref eyle bizleri… Affet ![]() ![]() Affet YaRab ![]() ![]() Ben seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kapına geldim… Senden başka neyim var ki ![]() ![]() Riyadan, iki yüzlülükten;riyakarlardan,iki yüzlülerden sen bizleri koru YaRab ![]() ![]() Ömrümün her anını sana en yakın olduğum zaman eyle ![]() ![]() Ey merhameti,rahmeti bol olan Rabbim ![]() ![]() Affet ![]() ![]() ![]() ![]() Yolundan birdem ayırma bizi… alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|