![]() |
Bu Kadarmi Basit &Quot;Seni Seviyorum&Quot; Demek... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kadarmi Basit &Quot;Seni Seviyorum&Quot; Demek...Bugün sizden bir sey isteyecegim ![]() Sakin kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin ![]() Lütfen! ![]() Kullanmayin artik bu sözü ![]() Baska bir sey deyin birbirinize onun yerine ![]() Duygulariniza daha denk düsen bir sey ![]() ![]() ![]() Benim aklima gelmiyor ama siz bulursunuz ![]() Ne de olsa sizin duygulariniz ![]() ![]() ![]() Hayir, içini dolduracaksaniz ''Seni seviyorum''un, bir diyecegim yok ![]() Ama umudum da yok ![]() ''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz degildir, laf olsun diye söylenen ![]() ![]() ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde hakkini vereceksiniz ![]() ![]() Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karistirmayacaksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, o biri en az tuttugunuz takim kadar önemli olacak hayatinizda ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, bir saat eksik uyumayi göze alabileceksiniz onu daha çok görmek ugruna ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, elini tutmak da önemli olacak baska seyler kadar ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ''Sevgilimsin'' de demis oldugunuzu bileceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, onu özleyecek, düsünecek, merak edeceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çiktigindan beri kulak degil gözler telefonda) aramanizi bekledigini unutmayacaksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ona sürprizler yapmayi, ufak hediyeler almayi ihmal etmeyeceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ona siirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksiniz da ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, sarkidaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapisinda bekleyeceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, belki ömrünüzün sonuna kadar degil ama hiç olmazsa yarin, öbür gün de seveceginizden emin olacaksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, ayni zamanda ''Free takilalim'' da diyemeyeceginizi bileceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediginizde, o asktan söz ederken siz ''Ben almayayim, alana da mani olmayayim'' demeyeceksiniz ![]() Nasil? Çok mu zor? Fazla mi zahmetli? Insanin birini sevip sevmedigi tam da böyle belli oluyormu arkadaslar? ![]() Sevmeyince ''is'' gibi geliyor bütün bu saydiklarim ![]() O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz ![]() Bu kadar basit ![]() Bir gün farkinda olmadan bütün bunlari yapiyor oldugunuzu görünceye kadar ![]() Simdi ''Ne var bunda? Keske herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese' diye düsünenler olacaktir ![]() Iyi ![]() O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek ![]() ''Seni seviyorum'' orta mali olsun ![]() Zaten oldu olacagi kadar ![]() _______________________________ Hayat ![]() ![]() Yokluğu Var Edecek Kadar Erdemli ![]() ![]() Yanlızlık ![]() ![]() Dünyaya Haykıracak Kadar Yoksun ![]() ![]() Sen ![]() ![]() Beni Yokluğunla Sınayacak Kadar Acımasız ![]() ![]() Ve Ben ![]() ![]() Kendimle Kavgalı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|