![]() |
Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliyeey sevgili, Sen, Sen ki bize tüm kırgınlıkların ve düşmanlıkların kol gezdiği bir millete inat, “kardeşlerim” diye hitap ettin Sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyoruz, Senin bizi sevdiğin gibi Hira'ya çıkar gibi seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Sevgili! Sevdamızın aşkına acı bize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cennet kapıları açılıp, “Gir ya Muhammet” denildiğinde “giremem ben, ta ki ümmetim gelmezse, ümmetim yanımda olmazsa” dediğin ümmetiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Sevgili! Hicret eder gibi seviyoruz biz Seni ![]() ![]() geçtik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sevda hiç yüreklerimizden çıkmadı ![]() ![]() Sevginin uğramadığı düşler ülkemizde seviyoruz Seni, karanlıklarda aydınlığını görerek seviyoruz ,seviyoruz Sevgili ![]() ![]() ![]() Sevgili! Senin sünnetini bildik ve Senin sünnetinde bulduk Seni Sevgili ![]() Güllerde bulduk ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Sevgili! Senin bizi sevdiğin gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Ey sevgili! Bizler, aşk limanında yitiğini arayan sevdalılar gibi seviyoruz Seni ![]() ![]() Ey sevgili! Ey güzeller güzeli! Ey Gül Efendim! Selam olsun Sana, Selam olsun geceye ve aya, Selam olsun gecenin karanlığına, Selam olsun geceyi kuşatana, Selam olsun ömrünce “ümmetim ümmetim “diye gözyaşı akıtan Resule ![]() ![]() ![]() Ey Sevgili! Biz Seni seviyoruz ve hep seveceğiz, ta ki bu dünyadan göç müjdesi gelene kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey sevgili!Biz seni Leylası için dağları aşan Mecnun gibi sevemesek de, Ferhat gibi delemesek de dağları Ey Sevgili , biz Seni aşk ile sevdik, bildik ki aşk Sendedir ![]() ![]() vuslatını, Senin kokunu o güllerde bulduk Sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizler düşler ülkesinden sesleniyoruz Sana Sevgili, düşler ülkesinin çıkmaz sokaklarından sesleniyoruz ve sevgini yeşertiyoruz bu sokaklarda ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Sevgili, derbeder yüreklerimizle seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeşertemediğimiz sevdamızla, sevdanla seviyoruz ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Bülbülün gülü sevdiği gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Yıpranmış vakitlerde yıpranmayan tek gül olduğun için ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Seviyoruz Seni ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Çöl sıcağındaki bir kevser şelalesi gibi ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Göz yaşlarımızla suladığımız güllerle seviyoruz Seni ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Sana aşık, Sana meftun olan aciz yüreklerimizle seviyoruz ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Seni gündüzleri ruhumuzu aydınlatan güneş gibi, geceleri yolumuzu bulduran ay gibi seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Sevgili! Bizler dudaklarımızda Senin sevdanı terennüm ediyoruz ![]() Vuslatını haykırıyoruz on sekiz bin aleme ![]() ![]() ![]() Ey sevgili! Kabul et bu mektubumuzu ve şefaat et bize ![]() ![]() Sanadır salavatlarımız Şefaat et Ey Sevgili! Şefaat et , şefaat et bizlere ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, biz Seni Musab gibi sevemesek de , biz Seni Filistin gibi sevdik, Sabra gibi Şatilla gibi sevdik ![]() ![]() ![]() Bağrımızda ateş yaktık kor olduk Sevgili ![]() ![]() ![]() Ey Sevgili! Biz, Seni ölümü sevdiğimiz gibi sevdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özlemimiz, içimizdeki özlemimiz o dem dinecek Hep dudaklarımız şu dizeleri tekrarladı durdu Sevgili: “Ölüm yad edilmeye değer bil gül” derdik ![]() ![]() ![]() ![]() bu dizelerde bu sözlerde ![]() ![]() ![]() Ey sevgili! Biz Senin yanında Asr-ı Saadet dönemini yaşayamasak da, yaşar gibi sevdik Seni ve Seni seveni, Senin sevdiğini, Senin sevdanı Ya Rasülallah! Selam olsun sana Ey Kainatın Gül Efendisi! Senin Sevdanla yaşayamasak da, Senin o yüce sevdan, içimizde ![]() ![]() ![]() Seviyoruz Seni Ey Sevgili! Tüm kalbimizle ve tüm zerreciklerimizle… GÜNÜN HADİSİ Enes b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YENİLER Levlake hadisi Seviyoruz seni Sevdiği yemekler Gül-ü Muhammedi Efendimiz Efendimize tutunmak Peygamber gibi yaşamak Peygamberimizin ehl-i kitapla diyaloğu Çizgilerle Hadisler Peygamberimizin ehl-i kitapla diyaloğu EDİTÖRDEN SEÇMELER Mekke Medine Fotoğrafları Peygambere bağlılık Ellerimiz elinizdedir efendim 24 saati nasıl geçerdi Selam Sana Ey nebi Kutlu bir çocukluk hatırası Resulüm Kutlu olsun Ey Nebi Efendimizi Sevmek Selam sana Peygamberim Sevgililer Sevgilisisin MUHAMMED Peygamber Efendimiz'in Bir Günü Peygambere Sevgi ve Saygı Muhammed'i Çok Özledim Makam-ı Mahmud nedir? Nur-u Muhammed Olmadan Asla Gül Medeniyetinin Müstesna Gülü Adı Güzel Muhammed Ey Güzel Canım Efendim Senin aşkın |
![]() |
![]() |
|