![]() |
Eğer Bir Bilseniz Ki! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğer Bir Bilseniz Ki!Ey tefekkür eden can İsmiyle müsemma olan insan Biliyoruz ki her bir can Farklılığı bulunan bir âlemdir İnkişaf ve inhisar İtminanlık bakımından Hale bir akse da olarak Aksetme misse Hüzün ve yeis vardır Bircan olarak yazma dilim ve tarzım Acizliğimden farklı seçeneklerle Mücehhez olamamamdan Kaynaklandığı muhakkaktır Yazmam hususuna gelir isek İşte ne yaparsınız ki Boş bir başak misali Lafazanlığa cüret edince Böyle oluyor maalesef Siz lütfen kusurumuzu bağışlayın Dilediğinizi ve değer verdiğinizi Okumayı tercih edin şiirlerimden Edebe ihtiyaçlı bir can olarak Edebi bir dalda yazmak Elbette ki haddim olamazdı Sadece melalimi paylaşmak için Huzurunuza çıkmaya Cesaret edebilmiştim İlginizden dolayı, tercihiniz Sebebiyle sizlere müteşekkirim Sizi kalbinizin sahibine emanet ederken Huzur ve itminanlık diliyorum Selam ve saygılarımla |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğer Bir Bilseniz Ki! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğer Bir Bilseniz Ki!her insanın farklı bir yapısı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğer Bir Bilseniz Ki! |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğer Bir Bilseniz Ki!remi7781 yazdı: her insanın farklı bir yapısı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylesi güzel fikirleriniz için teşekkür ediyorum, itminanlık diliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|