![]() |
Düşlüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DüşlüyorumDÜŞLÜYORUM FİLİSTİN'i düşünüyorum KUDÜS'ün başken olduğu uğruna ümmetin canını verdiği MESCİD-İ AKSA'nın esir olmadığı IRAK'ı düşlüyorum Şİİ ile SÜNNİNİN aynı camide saf tuttuğu KÜRT ile TÜRKÜN aynı mahallede olduğu ve başlarken güne bir selamla kardeşliğin aslında bu olduğu ÇEÇENİSTAN hayali kuruyorum GROZNİNİN insanla dolduğu dağlarında ise sadece koyunların olduğu insanların kendi vatanlarında hayal bile kurduğu AFGANİSTAN'ı düşünüyorum İnsanların şehirlerde yaşadığı ve bir ilaçsızlık yüzünden acı çekerek ölmediği kendi vatanlarında mülteci olamdıkları KEŞMİR'i düşünüyorum vatansızlığını kendi vatanında yaşamayanların olduğu ve bir avuç bile olsa nüfusu sukun ve insan gibi yaşadıkları DARFUR'u düşlüyorum kara tenli insanların aslında bize kardeş olduğunu ve kendi vatnlarında bir kardeşin kardeşin kanına girmediği BOSNA-HERSEK'i düşlüyorum SREBIRENİSKA'nın hiç yaşanmadığı ve orda sadece gözünde sevinç gözyaşları akan anaların bulunduğunu ve bir düş düşlüyorum gerçekten daha gerçek İSLAM'ın birgün tekrar kisra sarayı nasıl parçandıysa küfrün 1000 yıllık ateşi nasıl söndüyse ecdada ona nasıl sarılsıysa bizimde ona sarılacağımızı düşülüyorum sizce çok şey mi düşlüyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|