![]() |
İçimden Geldi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimden Geldiherkes bi yol çizmeli,ona göre ilerlemeli elverdiğince bende çizdim bir yol kendime ilerliyorum yavaş yavaş işte öle dümdüz değil gittiğim yol taşlar,çukurlar,çamurlar,engeller var bazen takılıyorum taşlara ve bazende çukurlara düşüveriyorum ansızın çamurlara bulanıp isyan ediyorum bazen başkası atsın istiyorum önüme çıkan engelleri bazende isyan ediyorum saçmalayıp işin içinden çıkamıyorum bocalıyorum sonra birden kendime gelip kalkıyorum ayağa ve devam ediyorum yoluma ne diyorum bana bu gücü veren hatalarımı,günahlarımı gösteren ve beni kendime getiren dönüp bakıyorum sızlayan kalbime ve rabbim duruyor orda tüm ihtişamıyla ağlıyorum,ağlıyorum af diliyorum rabbime sığınıp yoluma devam ediyorum her düştüğümde ,artan imanımı görünce düşmelere üzülmüyorum artık ve biliyorum ki inanmak beni kendime getiren rabbim sana sığınıyorum bırakma beni bırakma ki boşa geçmesin ömrüm ben sana ve resuluna aşık oldum kabul et beni çevirme ,çevirme ,çevirme hayırlı cumalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|