![]() |
Sen Gülersen Bende Gülerim: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Gülersen Bende Gülerim:Bu gün gine seni düşündüm onyedi mayıs sabahı ![]() Sen yoktun hüzün sardı tüm her tarafı ![]() Seni çok ama çok seviyorum varmı başka izahı ![]() Bahar gülü seni özler beklerim bu yazı ![]() Sen gülünce güller açar yüzünde sevincim artar benim ![]() İnanırmısın bilmem? ömrümde senin gibi kimseleri sevmedim ![]() O mahsun bakan yeşil gözlerini inanki çok özledim ![]() Bahar gülü seni özler beklerim bu yazı ![]() Bir kuş olsamda varsam sizin illerede görsem seni ![]() Sen tebesümlüsün kırmasın hiç kimseleri ![]() Sevmemek mümkünmü? Söyle Böyle bir güzeli ![]() Bahar gülü seni özler beklerim bu yazı ![]() Bulunduğun ile kıpteyle bakarım güzeli saklar içinde ![]() Şirinmi şirinsin güzelim doyulmaz senin sohbetine ![]() Aklımdan çıkmasın girdin sen benim düşlerime ![]() Bahar gülü seni özler beklerim bu yazı ![]() Yolun düşerse beklerim seni gel bizim ellere ![]() Hasretim dinsin bakayım sana dünya gözleriylen ![]() İstemesen sil beni sende gönül defterinden ![]() Bahar gülü seni özler beklerim bu yazı ![]() Sevgi hasret demektir cemil bu acıyı tatar azar azar ![]() Kim bilir bu sevgi bitmeyecek mezara kadar ![]() Şu yorgun kalbte unutma yerin var her zaman ![]() Bahar gülü seni özler beklerim bu yazı ![]() Şair … ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|