![]() |
Yavruma Ağit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavruma Ağit![]() YAVRUMA AĞIT Sekiz ay hasretle bekledim yolunu, Her kıpırdanışında için için sevdim yavrum ![]() Kucağıma alıp okşayıp doyurmaktı arzum ![]() Sessiz sedasız gittin yavrum ![]() İçime kor ateşi attın yavrum ![]() Giysilerini özenle katladım koydum ![]() Hepsi dolabında katlı kaldı yavrum ![]() Beşiğini kurup geri topladım ![]() Sessiz sedasız gittin yavrum ![]() İçime kor ateşi attın yavrum ![]() Arzum doya doya emzirmekti seni ![]() Sütlerin boşu boşuna aktı yavrum ![]() Bir damlası sana nasip olmadı ![]() Sessiz sedasız gittin yavrum ![]() İçime kor ateşi attın yavrum ![]() Bir kere olsun yüzünü göremedim ![]() Yavrum deyip bağrıma basamadım ![]() Seni ilahilerle büyütemedim ![]() Sessiz sedasız gittin yavrum ![]() İçime kor ateşi attın yavrum ![]() Mevlam seni bizden çok sevmiş ![]() Simsiyah saçları, bembeyaz tene dökmüş ![]() Kara kaşı, gözü üstüne kondurmuş ![]() Sessiz sedasız gittin yavrum ![]() İçime kor ateşi attın yavrum ![]() Şimdi kardeşinle buluştunmu orada, Bize de şefaatçi olacakmısınız yavrum ![]() Mevlam buluştursun bizi ahirette! Buluşmamız kaldı vuslata yavrum ![]() Sessiz sedasız gittin yavrum ![]() İçime kor ateşi attın yavrum ![]() |
![]() |
![]() |
|