![]() |
Merhaba Baba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merhaba BabaMerhaba baba, Nasılsın Sesini duymak istedim Aradım ama ulaşamadım Oysa sana bugün ilk defa Telefonda da olsa ‘’Seni seviyorum baba’’ Diyecektim Yılarca sakladım içimde Söylerim birgün nasıl olsa Diye Sanki çok ayıp bir şey Sanki yasakmışçasına Kaçtım korktum hep senden Çünkü sen beni hiç kucaklayıp Seni seviyorum yavrum demedin Biz seninle aynı evde iki yabancıydık Ve ikimiz de yalancıydık Oysa birbirimizi çok seviyorduk Ne sen söyledin ne de ben Korktuk hep o cümleyi söylemekten Duyan olur diye bekli de Belki de eskiden kalma bir adet Baba evladina hiç öyle şeyler dememeli Görgüsü bizimkisi Neticede yılları tükettik baba Ne zaman göçüp gideriz belli değil Adımız yazılmadan ölüm listesine Yan yana gelsek de sarılsak birbirimize Ve yıllarca söyleyememenin hasretiyle Haykırsak gökyüzüne Seni seviyorum baba Seni seviyorum yavrum Diye Yoksa Hep içimde kalacak Sol yanım dolu ama Sağ yanım kanayacak Hele sen gidince baba Sen gidince gözüme perde inecek Gökyüzü kararacak Ve ben artık hiç kimseye Seni seviyorum demeyeceğim baba Diyemeyeceğim Hadi gel baba Gel de şöyle onca yılın hasretine Bir tokat atalım Omzuna yaslayıp başımı Sessizce kimselere duyurmadan Ama senin yüreğine işleyen Bir çift laf edeyim Ve sana Seni seviyorum baba Diyebileyim Seni seviyorum baba Seni Seviyorum Baba Tıpkı annemi sevdiğim gibi Kardeşimi Sevgili sevdiğimden öte Yüreğimde Çoook derinde Usulca ama haykırış dolu Bir sevda bu Özleyiş dolu Yüreğimin hem sağı hem solu Senin baba Bunu söyleyecektim sana Aradım ama ulaşamadım Oysa cevap verseydin telefona Sana Seni seviyorum baba Diyecektim Seni seviyorum Seviyorum Baba ALINTI |
![]() |
![]() |
|