![]() |
**--Aşk Burada Mantik Nerede??--** |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() **--Aşk Burada Mantik Nerede??--**Giderken arkama bakamazdım bakarsam gidemezdim ![]() ![]() yürüdüm yol bitmedi rüzgar inadına vurdu saçlarım utancımı engellemek için örttü yüzümü ellerimde yüzünün kokusu kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çatlamış dudağıma bir damla göz yaşım değdi tadı buruk acı ve tuzlu kulağımda sözü müziği sana ait melodiler hep arabesk bu parça değiştir diyorum beynime sesini açıyor vicdanım ![]() ![]() beddualı bakışların titreyen ellerin keskin bıçak sözlerin sildi süpürdü haklı sandığım sebeplerimi ![]() ![]() anladım ![]() ![]() aşk mantıklı yaşanmıyor ya deli ya akıllı işime gelmezse çeker giderim mantığımın uydurduğu bir mazeret yürek deli istiyor coşmak savrulmak tuzu biberi yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mantığım kullanılmayan eşyalar ardiyesinde yüreğim çocuk odasında elimde bir pamuk şeker şımartılmayı bekliyor al sev oyna yeter ki kırma ![]() ![]() ![]() ***sende büyümeye razıyım artık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|