![]() |
_ Son Secde _ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() _ Son Secde _Son Secde O gece uyku tutmadı kalktım erkenden, Biraz kitap okuyayım uyurum derken Hoca namaza davet ediyordu minareden Ahmedi haydi namaza dedim kalbimden ![]() Sabah namazının son secdesinde iken Tatlı ve derin bir uyku bastırdı aniden Az kaldı, ha gayret be, yapacaksın derken Gözümün ferri sönüverdi birden Uyudun Ahmedi namaz gitti der iken, İrkildim o gördüğüm ışık demetinden, Rüyamı yoksa gerçekmi diye şaşar iken, “Ey Ahmedi” dedi ler Üç kişi birden ![]() Secdedeyim konuşamam dedim içimden, Dediler “artık zamanı konuş kalbinden” “Son secdem, bitireyim konuşuruz” der iken Dediler”Secden bitmeyecektir biz buradayken” Sana Selam getirdik yaratılanın ilkinden, Sevindim selam almıştım Hz ![]() ![]() Selam ondan değil dediler dahada ilkinden, Şükürler olsun selam almıştım Hz Muhammedden ![]() Yüzlerini anımsayamıyordum zihnimden Velakin tanıyordum onları taaa ![]() ![]() Dediler”yolun yoldur devam et aynen, Amma görevindir gerçeği çözmek ilmen” Dedim”ağır gelecektir korkarım kendimden” Dediler”ne korkarsın Allahu teala var iken” Araştır,incele ve yaz ki taaa ![]() ![]() ![]() Dinlesinler sünnetullahın gerçeğini Ahmediden ![]() Dedim”Ya çıkmaza girersem ne yapacağım ben” Dediler”Dinle kalbinin sesinini derinden derinden” Biz gidiyoruz dediler son secden bitmeden ![]() Hz ![]() ![]() Seccadem görülmeye başladı ışık kaybolurken ![]() Anlatılamaz mutlluk yaşadım son secdede iken ![]() Kimdiki bunlar diye düşündüm kalbimden ![]() Anladımki onlar Allah rasullerinden ![]() Namazım bitti muttluğum devam ederken ![]() Tek bir dilekte bulundum rabbimden ![]() Onlarıda eksik etme Allahım sevginden Sabah namazının son secdesi rahmetinden ![]() Ahmet Genç Secde etmenin bir büyük sırrı Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Ulusal Işın Teknolojisi Merkezi’nde yapılan bir bilimsel araştırma, secde etmenin insanı kanserden koruduğunu ortaya çıkardı (haber 7 COM) |
![]() |
![]() |
|