![]() |
Söyleyemedim!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Söyleyemedim!...Çok geç artık bizim için ![]() ![]() ![]() Eski sevgililer ![]() ![]() Hayatımıza uğrayıp gittikten sonra bizde derin izler bırakanlar ![]() ![]() Uzun süren ve yorgun bitirilmiş bir ilişkinin ardından yeni birlikteliklerde çoğu kez eski sevgiliden izler aranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazıları bu hatırlama nöbetlerine aşk acısı diyor ![]() ![]() Terk ettiğiniz, hayatınızdan çıkarttığınız kaç sevgilinizi hatırladığınızı düşünün ![]() ![]() Hala düşünülen eski sevgililer kolay kolay açmak istemediğimiz sandıklara benzer ![]() ![]() Çoğu zaman o kalmışlığın acısından mı yoksa bir büyüden midir bilinmez sanki tekrar o günleri yaşayabilecekmiş gibi sokulursunuz sandıklara ![]() Sadece sabır ve zamandır oysa ihtiyacınız olan ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım geri teper ![]() Geçmişte bıraktığınız özel kişiye yüklediğiniz anlamlar o kadar yücedir ki onun da sizin gibi sıradan olduğuna inanmak istemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Söyleyemedim!... |
![]() |
![]() |
#2 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Söyleyemedim!...Söz ver İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık , söz ver Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim Hadi beni biraz heyecanlandır, yüzüm gülmüyor çoktandır Ben kaybetmekten çok korkarım, tüm alışkanlıklar çocukluktandır Geleceksin belki çok seveceksin Zamanı gelince gideceksin Bir keşkeye daha yer yok kalbimde Birlikte ölecek miyiz ? Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık, söz ver Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? Söz-Müzik: Feridun Düzağaç Nutkum tutuk, bu sözlerden başka bişey geçmiyo aklımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler emeğine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Söyleyemedim!... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Söyleyemedim!...Senin emeğine de sağlık, teşekkürler paylaşım için ![]() |
![]() |
![]() |
|