![]() |
Ay Doğarken Ben Ağlarım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ay Doğarken Ben AğlarımAy Doğarken Ben Ağlarım, Yüreğime Damlar, gözümden Akan Yaşın, Belki Bin Misli ![]() ![]() ![]() Her Bir Damla Zehirli Bir Oktur ![]() ![]() ![]() ![]() Her Damlada; ümitsiz Bir Aşk, vefasiz bir Sevgili, Dost Bildiklerimin İhaneti Vardır ![]() ![]() ![]() Her Damlada; Bir Evlat Acısı Ana, baba, kardeş Acısı Vardır, Hasret Vardır, Kaybolan ümitler Vardır, Yıkılan Hayaller Vardır, Tuttuğunun Elinde Kalmışlığı, çaldığın Her Kapının Yüzüne Kapanmışlığı Vardır, Siz Bilemezsinizki ![]() ![]() ![]() İnsanlıktan çıkmış İnsanlara, Fakirleri Unutan Zenginlere, Zenginlere özenen Fakirlere üzüldüğüm İçin, Ağliyorum, Belkide ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime Ağlıyorum, İnsanlığımdan Utandığım İçin, İnsan Olduğuma üzüldüğüm İçin Ağlıyorum Belkİde ![]() ![]() ![]() Yüreğime Damlar, Gözlerimden Akan Yaşların Belki Bin Misli ![]() ![]() ![]() ![]() Her Bir Damla Zehirli Oktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun İçindirki ![]() ![]() ![]() ![]() Ay Doğarken Ben Ağlarım ![]() Ay Gibi Parlak Ve Temiz Olmasını İstediğim Dünyanın, Kirine, pasina, pisliğine Ağlıyorum Belki De ![]() ![]() ![]() ![]() Göz Yaşlarımda; İtİlmişliğin, ezilmişliğin, hor Görülmüşlüğün Vardır, Sıcak Bir Yuvanın özlemi, Saçimi Okşayan Bir Elin Hasreti, Dizimde Sevemediğim/Sallayamadiğim Bir Bebeğin Hasreti Vardır ![]() Bir Baharı Gönlünce Karşılayamamanın, Kirkikindi Yağmurlarıyla Islanmanın Tatlı Telaşını Yaşayamamanın, Kartopu Oynayıp, ellerimi Nefesimle Isıtamamanın, Zevkine Varamayışımın, Bir Denİz Kenarında, yosun Kokusunu Sevda Gibi Yüreğime Dolduramayışım Vardır Ay Doğarken ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu Olur Ağlarim ![]() ![]() ![]() Hasretleri, acıları, vefasızlıkları, İhanetlerİ Düşünür, üzülüp Ağlarim ![]() ![]() ![]() Ayın, bütün Kötülükleri, örtmek İstercesine Doğuşundaki Ulviyeti Yaradan'ın Merhametini Düşünür, ağlarim ![]() ![]() ![]() ![]() Hep AĞlarim ![]() ![]() ![]() Yüreğİme Damlar ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümden Akan Yaşın, belki Bin Misli ![]() Her Damla, zehirlİ Bir Oktur ![]() ![]() ![]() ![]() Bilemezsinizki ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun İçindirki ![]() ![]() ![]() ![]() Ay Doğarken Hep Ağlarim ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|