![]() |
@ Sen Rengiysen Çiçeklerin @ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() @ Sen Rengiysen Çiçeklerin @Sen rengiysen çiçeklerin Çiçek sensen yaprak benim Durusuysan güvercinin Telek sensen, kanat benim ![]() Sen bir tutam bulut olsan Gelip mahpusumda bulsan Koğuş canlarıma yağsan Hüzün sensen, sevgi benim ![]() Sen yol olsan gecip giden Kenarında otlar biten Kah çakıllı, kah diken Yol sen isen, yolcu benim ![]() Sen ekilsen toprak gibi Arpa gibi, buğday gibi Diyor isem var sebebi Ekin sensen, harman benim ![]() Sen saz olsan altı telli Bülbül gibi sirin dilli Selvi gibi ince belli Saz sen isen, mızrap benim ![]() Sen ansızın gitsen dara Sevda için düşsen kora Yanıp gitsen cıra cıra Dar sen isen, urgan benim ![]() Sen dağ olsan başı karlı Yazı güzel, kışı zorlu Ateş yaksan öyle harlı Dağ sen isen, duman benim ![]() Sen çınarsın çağlar görmüş Rüzgarlara gönül vermiş Bu dünyada devran sürmüş Tarih sensen, yazan benim ![]() Sen halk olsan yok edilen Biliyorum, bitmez çilen Acın çoktur, yoktur bilen Halk sen isen, ölen benim ![]() Sen olsaydın kara tren Bizi diyarlara götüren Mutlu haberler getiren Tren sen sensen, diyar benim ![]() Sen olsaydın yeşil yakut Aşkta yoktur sinir, hudut Al elimi sevdiğim tut Yakut sensen, sarraf benim ![]() Sen güneş ol dünyamıza Ovamıza, yaylamıza Doğsan birden kalbimize Güneş sensen, ışık benim ![]() Sen bir türkü olsan, dertli Hem hüzünlü, hem kederli Olmadın ki hiç neşeli Türkü sensen, ozan benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|