@ Sen Rengiysen Çiçeklerin @ |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
@ Sen Rengiysen Çiçeklerin @Sen rengiysen çiçeklerin Çiçek sensen yaprak benim Durusuysan güvercinin Telek sensen, kanat benim Sen bir tutam bulut olsan Gelip mahpusumda bulsan Koğuş canlarıma yağsan Hüzün sensen, sevgi benim Sen yol olsan gecip giden Kenarında otlar biten Kah çakıllı, kah diken Yol sen isen, yolcu benim Sen ekilsen toprak gibi Arpa gibi, buğday gibi Diyor isem var sebebi Ekin sensen, harman benim Sen saz olsan altı telli Bülbül gibi sirin dilli Selvi gibi ince belli Saz sen isen, mızrap benim Sen ansızın gitsen dara Sevda için düşsen kora Yanıp gitsen cıra cıra Dar sen isen, urgan benim Sen dağ olsan başı karlı Yazı güzel, kışı zorlu Ateş yaksan öyle harlı Dağ sen isen, duman benim Sen çınarsın çağlar görmüş Rüzgarlara gönül vermiş Bu dünyada devran sürmüş Tarih sensen, yazan benim Sen halk olsan yok edilen Biliyorum, bitmez çilen Acın çoktur, yoktur bilen Halk sen isen, ölen benim Sen olsaydın kara tren Bizi diyarlara götüren Mutlu haberler getiren Tren sen sensen, diyar benim Sen olsaydın yeşil yakut Aşkta yoktur sinir, hudut Al elimi sevdiğim tut Yakut sensen, sarraf benim Sen güneş ol dünyamıza Ovamıza, yaylamıza Doğsan birden kalbimize Güneş sensen, ışık benim Sen bir türkü olsan, dertli Hem hüzünlü, hem kederli Olmadın ki hiç neşeli Türkü sensen, ozan benimozan benim! ! |
|