![]() |
Ağladiğimi Kimseye Söyleme Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağladiğimi Kimseye Söyleme AnneS ![]() AĞLADIĞIMI KİMSEYE SÖYLEME ANNE ![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni güçlü biliyor Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamı evde ağlarken Onlar benim içimin sızladığını ,yüreğimin yandığını Bilmiyor… ![]() Ağladığı kimseye söyleme anne Onlar beni kral belliyor Onlar benı kızdımmı dünyayı yakacak insan biliyor… Ben aslında onun gözlerine bile bakmaya kıyamazken Onlar benim bir kız uğruna üzüleceğimi tahmin bile Etmiyo… Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni ağlamaz biliyor ![]() Onlar beni üzüldüm mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar Biliyor ![]() ![]() Ben aslında odama kapanıp sitem duyguysuyla bir köşeye sinerken Onlar benim hiçbir şeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile Geçirmiyor… Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor ![]() ![]() Onlar için ben sağlam köprülerden daha sıkı bağlıyımdır hayata Onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyor… bilmiyor …bilmiyorlar… hiçbir zaman da bilmeyecekler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|