![]() |
Ey Kalem! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Kalem![GVIDEO]-4826609479084662324[/GVIDEO] ![]() Ey Kalem! Ey kalem kabul et artık duygularımı yazmayı ![]() ![]() ![]() Ey kağıt bakma bana öyle ![]() ![]() ![]() kelimlerle dolu yüreğim taşımakta zorlanıyor artık bedenim ![]() ![]() ![]() biliyorum kelime ustası değilim ![]() ![]() ![]() sadece yüreğimdekileri kabul et ![]() yaz artık be elim yaz ![]() ![]() ![]() durup bakıyoruım yüreğime hangi kelimeden başlayayım diye ![]() ![]() ![]() hepsi dışarı çıkmak için "ilk ben"diyor ![]() Ey yüreğim yıllardır biriktirdim kelimeleri ![]() ![]() sukut ettim olmaz dedim ![]() Şimdi sana fırsat işte ![]() ![]() ![]() bırak içindeki kelimeleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok mu şey istiyorum senden ![]() ![]() ![]() ![]() Ah be yüreğim ![]() ![]() ![]() hüzne aşık oldun ![]() dayanamıyorum artık buna ![]() ![]() ![]() ![]() göz yaşı kalmadı gözümde ![]() ![]() ![]() kalbimde akıtacak kanda kalmadı ![]() ![]() ![]() bırak artık beni ![]() ![]() ![]() anlaşıldı senden ayrılamayacağım ![]() ![]() ![]() sen hep hüznü isteyecek bense bu hüzünle yaşayacağım ![]() ![]() ![]() (Alıntı) |
![]() |
![]() |
|