![]() |
Seni Bende Unuttun ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Bende Unuttun ...![]() Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, sevda içtik beraber ![]() aşk Sarhoşluğu daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak ![]() Önce inanmadım ![]() Sonra kudurdu, kudurdu ![]() Başım döndü, bağırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun ![]() Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun ![]() Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin ![]() ![]() Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini ![]() Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni ![]() Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni ![]() Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak ıhlamurda unuttun ![]() ![]() Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun ![]() Beyoğlu'nun o güzel sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini ![]() Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni ![]() Geceleri baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi ![]() ![]() Bir daha birlikde çıkamayacağımız Yeniköydeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi ![]() Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun ![]() Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi ![]() Sen giderken birtanem, Seni bende unuttun! ![]() Yazarı Bilinmiyor |
![]() |
![]() |
|