![]() |
Gidenler Hep Bekle Beni Derler Ve........ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidenler Hep Bekle Beni Derler Ve........Gidenler hep bekle beni derler ve kalanlar hep bekleyeceğine yemin ederler Her giden ardında bir bekleyen bırakır ![]() Bazen ister bekle beni der, bazen de bekleme hayatına devam et der ![]() Bu bekleme demenin ardında bir beklenme isteği vardır hep ![]() ![]() ![]() Ve her kalan yüreğindeki acısıyla bekleyeceğim der ![]() Dönmeyeceğini bile bile, gelmeyeceğini bile bile, sevmeyeceğini bile bile ![]() Ve bekler ![]() ![]() ![]() Yanı başımızdayken fark etmediğimiz bir çok ayrıntı takılır hafızalara ![]() Oysa ne güzelmiş yaşanılanlar dersiniz ![]() Meğer ne çok sevmişim dersiniz ![]() Ve belki de hiç sevilmediğinizi fark edersiniz ![]() En acısı da budur ya zaten ![]() Sevilmeden sevdiğinizi fark ettiğinizde beyninizi yer binlerce soru ![]() Başlarsınız cevabı besbelli olan sorulara kendinizce cevap aramaya ![]() Ve sorgulama zamanı gelir kendinizce ![]() ![]() Oysa unutursunuz bir şeyi ![]() "Aşk Sorgulanmadan Yaşanmalıdır ![]() Baktığınız her yer "onda" biter ![]() Gördüğünüz her şey de "onu" ararsınız ![]() Aynadaki görüntünüzde bir yansıma, sokaktaki köşe başında bir kucaklaşmadır "o" ![]() Yağan yağmurdur, denizdeki yakamozdur "o", gecelerin ayı, gündüzlerin güneşidir "o" ![]() ![]() ![]() Ve son cümleler dökülür artık dilinizden ![]() "O" Mutlu Olsun Yeter ![]() Diyebileceğiniz bir şey kalmamıştır çünkü ![]() Tıpkı yüreğinizi sizden aldığı gibi giderken cümlelerinizi de götürmüştür yanında ![]() Sessizlik kalır geriye biten bir sevgiden ![]() Ve Ayrılık Urganı kalır boynunuzda "yağlı bir ilmek gibi" ![]() Sanki biri ha çekti ha çekecek ![]() Durdu sanırsınız dünyayı ha battı ha batacak ![]() Ama ne dünya durur nede o ilmek çekilir ![]() Hayat devam ediyordur ve bu çarkın içinde sizi de bilmediğiniz başka diyarlara sürüklüyordur ![]() Bitecek sanırsınız acınızı bitmez ![]() Sadece bir yerlere saklanır yüreğinizde ![]() Bir şarkıda, bir şiirin içli mısralarında ve belki de bir sözde kanamaya hazır bir yaradır o artık ![]() "Sessizliğin İçinde Bir Çığlık, Karanlığın İçinde Bir Işık, Yürekte Kapanmaz Bir Yaradır Artık O" |
![]() |
![]() |
![]() |
Gidenler Hep Bekle Beni Derler Ve........ |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidenler Hep Bekle Beni Derler Ve........Baktığınız her yer "onda" biter ![]() Gördüğünüz her şey de "onu" ararsınız ![]() Aynadaki görüntünüzde bir yansıma, sokaktaki köşe başında bir kucaklaşmadır "o" ![]() Yağan yağmurdur, denizdeki yakamozdur "o", gecelerin ayı, gündüzlerin güneşidir "o" ![]() ![]() ![]() Ve son cümleler dökülür artık dilinizden ![]() "O" Mutlu Olsun Yeter ![]() Diyebileceğiniz bir şey kalmamıştır çünkü ![]() Tıpkı yüreğinizi sizden aldığı gibi giderken cümlelerinizi de götürmüştür yanında ![]() tek kelimeyle muhteşemdi abi, yüreğine sağlık |
![]() |
![]() |
|