![]() |
Tut Yüreğimden ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tut Yüreğimden !Ben griyi sevmem Ya siyah olmalı ya beyaz Bir kar tanesi olduğuna inanıyorsan "Tut yüreğimden" Ben yaz yağmurlarını sevmem Yağacaksa sağnak halinde yağıp sırılsıklam etmeli Sevgi tanecikleri olup yüreğimi yıkamalı Şemsiyyemi açtırmayacaksan "tut türeğimden" Ben mumu sevmem Sevdiğim şey hem ısıtmalı hem aydınlatmalı Sürekli olmalı mum gibi erimemeli Güneşim olacaksan "tut yüreğimden" Ben standartları sevmem Farklı olup fark, fark ettirilmeli Ve farkında olunmalı tabi ki Farkı fark ettiysen "tut yüreğimden" Ben bulanıklığı sevmem Her şey tertemiz ve dumduru olmalı Doruklardan gelen su gibi berrak akmalı Kaynak olduğuna inanıyorsan "tut yüreğimden" Ben çeşmeyi sevmem Olacaksa çağlayan olmalı çağlayıp gönlüme akmalı Yüreğimi önüne katıp yüreğinin üstüne koymalı Yüreğimi yerinden oynatabilecek gücün varsa "tut yüreğimden" Ben şimdiki zamanda olmayı sevmem Gelecek zamanda olunmalı An değil asır yaşanmalı Bugünüm değil yarınım olacaksan "tut yüreğimden" Ben orta yolu sevmem Ya zirve olmalı ya zemin Ya yeşermeli ya kurumalı Ya BİZ olmalı ya HİÇ Ya CAN ol(malı) ya da CAY(malı) CAN'da CAN olacaksan "tut yüreğimden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|