![]() |
Filistinli Çocuklara (Resimli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistinli Çocuklara (Resimli)filistinli çocuklara ![]() Küçük bedenleriniz ,çelikten birer siper, Alnından öper sizi,kalkıp gelse Peygamber ![]() ![]() Sanki Asrı-i Saadet ,gözümden canlaniyor, Bedir 'de doğan güneş ,Kudüs'te yükseliyor ![]() ![]() ![]() Fil yılı zannedersin ,dönüp geriye baksan, Dün Kabe idi hedefte,bügün Mescid-i Aksa, Çelik kafese girmiş,ordusu Ebrehenin, Taş gagasında değil,elinde ebabilin ![]() ![]() ![]() Sersem bir kurşunla,kanın toprağa düşer, Şan Şeref size kalır,bana ağlamak düşer, Keşke bir şal olsaydım ,sarsan beni başına, Ya da bir mendil olsam,Annenin göz yaşına ![]() ![]() ![]() Sizi gören Hayber'den ordu geliyor sanır, Cennet göz kırpar size,Melekler size tanır, Açılsa gönül gözü,kim bilir nasıl bekler, Tebessümle saçını ,okşamayı Peygamber ![]() ![]() ![]() Bak şehitlerin şahı,uhuddan el sallıyor, Hüseyin Kerbela'dan ,size selam söyluyor, Avucunda taş ile ,şehadet müjden gelir, Zafer tekbirleriniz ,çıkar Arşa yükselir ![]() ![]() ![]() İbrahimi bir zincir,her halkası mukaddes, Kavganı anlatmaya ne dil yeter,ne nefes, Cesaretiniz denktir,Bedirin Ashabına, Şimdi gökten yetişir,Melekler imdadına ![]() ![]() ![]() Ben aciz kaliyorum,ölürken kardeşlerim, Faydasız bir teselli dökülen gözyaşlarım, Ya Rabbi Sen Rahmansın,lütüf,Kerem Sendedir, Zafer ihsan ederek,bu ümmedi sevindir ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|