![]() |
Adı Meçhul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adı MeçhulAdı meçhul Geçen gün tv de gördüm onu Başı sargılı yüzü gözü morarmıştı Göğsünde bir yazıya dikkat kesildim sonra Arap harfleriyle yazılmıştı Spiker söyledi sonra Adı meçhuldü Ama o daha minicikti Gazzeye yağan insanlığın tamda Yüreğine yağan bombalardan biriyle yaralanmıştı Zor nefes alıp veriyordu Beklide beklide az sonra… ![]() ![]() Dona kaldım olduğum yerde Bir damla acıyla karışık yaş süzüldü sonra Adı meçhul du Ama gideceği yer belli değil mi Cennet köşelerinden bir yer Efendimize komşu belkide Anacığı babası belkide çoktan komşu olmuştu Adı meçhul Yasak günde yasakları tanımayan Siyonist güçler onu anasından Anasını da ondan ayırmamışlarmıydı Ayrım değilmiydi bu Ayıp değilmiydi bu insanlığın Sağırmıydı yoksa uşaklaşan insanlık Duymazmı oldu feryadı figanı Gözleri görmez mi oldu dünyanın Şimdi iyi okuyun bu yazdıklarımı Ey zavallı Siyonistler bu sözlerim size Ve sizin uşaklarınıza Adı meçhul Soyadı-DİRENİŞ Adı meçhul Soyadı –ÖZGÜRLÜK Adı meçhul Soyadı –ZAFER Adı meçhul Soyadı –UMUT Adı meçhul Soyadı –BAŞKALDIRIŞ Adı meçhul Soyadı-İSLAM Adı meçhul Soyadı-ÜMMET |
![]() |
![]() |
![]() |
Adı Meçhul |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adı MeçhulEsselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh kardeşim ![]() Allah razı olsun, Emeğinize sağlık, Allah’a emanet olun, Selam ve baki dua ile kalın ![]() ![]() Düşmanlarım bana ne yapabilir ki ? Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir ![]() Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir ![]() Değil mi ki, göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır! |
![]() |
![]() |
|