![]() |
Bir Müebbet Yağmurdayım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Müebbet Yağmurdayım...![]() Mekke çöllerinde bir pazartesi, Aylardan Nisan ve seni bekliyor binlerce insan ![]() Sensiz dünya perişan, devran virandı ![]() Ve senin doğuşun müthiş bir andı, Anlatılması imkânsız bir zamandı ![]() Ama biz göremedik , bize yokluğun kaldı Bunları sana takvimlerde yer almayan bir zamandan yazıyorum ![]() Kainatın dışındaki bir mekândan ![]() Ne ilk, ne de son; bilinmeyen bir bahardan yazıyorum ![]() Yürekten bir kalemim, hayalden bir kâğıdım var ![]() Sana bunları sabahın en karanlık anından yazıyorum ![]() Müebbet bir yağmurdu rahmeti getirişin, Ümmetine serpiştirdin ellerinle, Şefaatin dağıldı sağanak sağanak üstümüze, Sen gittin izlerin kaldı gönlümüzde ![]() Gönül senin yanında olabilmeyi dilerdi, Tutulup kalmayı sana hayranlıktan ![]() Yine de binlerce kez şükredebilmeyi Müslüman olmaktan ![]() Seninle beraber, senin yanında ![]() Şer gördüklerimizi hayreyleyen Rabbimin sevgilisi; Bir an duyabilseydim sesini, Ya sen gitmeseydin bu kadar erken Ya da ben gelseydim geçmişe sen yaşarken ![]() Rabbim bilir maneviyatımı, isyan değil bu sözlerim ![]() Senin çağında olmaktı istediğim ![]() Rahmet deryası Rabbimin sevgilisi; Bir an görebilseydim seni, Ya sen yummasaydın gözlerini hayata, Ya da ben hiç açmasaydım senin olmadığın dünyaya ![]() Şairlerden kelime aldım, kitaplardan harf çaldım Ama seni anlatamadım; Bir adını yazabildim ruhuma, Bir de resmini çizdim bembeyaz rüyalarıma ![]() Bir tek umudum kaldı elimde Belki affolurum ahiret gününde, Belki sana yakın bir yer verir Rabbim bana cennetinde ![]() Ümidim elimde senin hasretinle gidiyorum kabrime… |
![]() |
![]() |
|