![]() |
Canım Efendim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canım Efendim...Ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşımın Kuytusunda Can Çekişir şimdi Bakışlarım ![]() ![]() Solgun Şu Ömrüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim Çöle Döndü Yar!Kuraklığında kavrulur Ruhum ![]() ![]() Yokluğunla Esir Düştü Umutlarım Zaman a ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğin Siyahi Bakışları Bulaştı ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhumun Işığı Kırıldı,Yıkılıverdim Öylece Acının Ellerine ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() Her Adın Andığımda Sana Salat ve Selam Gönderiyorum ![]() ![]() Anmazsam Adını Dağlanır Dudakları Yüreğimin ![]() ![]() ![]() ![]() Çok Seviyorum Seni Ey Sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Gel!! Yüreğimin Baharı ![]() ![]() Kurtar Beni Hasret Sızısından Artık Dayanamıyorum ![]() ![]() Acılar Süzülür Benliğime,Çatlar Hüzün Damarım İçime,İçim Kanar ![]() ![]() Sürgünüm Senin Yoluna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dön!!Ne Olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmeyi Unuttu Gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İflah Olmayan şu Alev Terk Etmedi ![]() ![]() Uğruna CaN veren Nefeslerimi Gömerken Karanlığına Her Gecenin ![]() ![]() Suskunluğumun Gölgesinde,Sessiz Çığlığı Var Binlerce Hecenin ![]() ![]() Özümde Büyür Siyahi Hüzünler,Dilimde Dönmen İçin Yakarışım ![]() ![]() Gelmezsen!!Vuslata dek Solgun Kalacak Yüreğim Solgun Kalacak Bakışım ![]() ![]() Acıya Dönüşmüş Soluklarım ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Lahzada ![]() ![]() ![]() ![]() Gurbetimi Sılaya Çevir Efendim ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakma Beni Bu Karanlığın Ağında ![]() ![]() Ne Olur SULTANIM ![]() ![]() ![]() ![]() İHTİYACIM VAR SANA ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|