![]() |
Cennet Ehlinin Genç Gülü Ugurlar Ola |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cennet Ehlinin Genç Gülü Ugurlar Olaİ ![]() ![]() Mavi Marmara okyanusundaki sevdanın adı, Tüm bekleyişlerin gönüllerindeki sevda türküsü, Asırların gönüllü ebabilleri, Cennet ehlinin genç gülleri ![]() Akacak her bir kan, yanağından süzüle süzüle ![]() Dillerde değil gönüllerde kalacak adın şehidim diye Masumca bir bekleyiş ![]() Adım adım ölüme gidiş ![]() Ya şehid ya gazi Allah için direniş, Dünüp bakma ardına, Hadi git uğurlar ola ![]() Niyetin Mübarek Şehadetin yoldaşın ola ![]() Nice insanlara göster insanca yaşamı Kurtar günahsız çocukları Yaşlıların umudu, Kadınların kurtuluşu ol ![]() Uzat gönüllü elini ebabiller gibi ![]() Koklamaya kıyamadığımız cennet gülleri Dalında açacakken solduruldun Şehadet dilinde uhreviyete yön buldun ![]() ![]() ![]() Issız okyanuslara bırak barışın kuşunu Unut artık bu günü yarını ![]() ![]() Son nefesinde şehadetin intifada İnsanlık seni anacak Yetimleri gördükçe Masumlara baktıkça Biz seni unutmadık unutmayacağız Furkan Doğan Sende bizi unutma cennetin genç gülü ![]() ![]() ![]() Muhammed KUTSAL(Aşka Mecnun) |
![]() |
![]() |
|